Поради

Яким людям буде несолодко до кінця року: пояснення астрологів

Яким людям буде несолодко до кінця року: пояснення астрологів

Джойтіш-астрологиня, психологиня, коучеса Світлана Калашнікова попередила знаки Зодіаку про складний кінець року.

Овен

За її словами, Овнам доведеться у цей час виявити свої дипломатичні якості. На них чекає непроста ситуація, але, якщо вони зможуть домовитися, на них чекає справжній прорив.

Близнюки

Захопившись спілкуванням із друзями, вони можуть забути про близьких, і тоді їм доведеться несолодко — може виникнути непорозуміння. Свої наміри треба озвучувати вголос.

Рак

Раків хвилюватиме нестабільність. У цей період їм потрібно спробувати не приймати нічого близько до серця - опору треба шукати в собі і не забувати відпочивати.

Юпітер – планета знань та вчителів – до 20 листопада перебуває в спаді. Якоюсь мірою зараз час дилетантів та шахраїв. Мораль кульгає. Кордони постійно порушуються. Юпітер відповідає за гроші, а в жіночому гороскопі – і за чоловічу енергію. У цих областях також можуть намічатись проблеми, — попереджає Калашнікова.

Терези

Всім знакам варто уважно ставитися до фінансів і максимально уникати гострих кутів у відносинах. Усім їм астрологиня радить намагатися домовитися та через спокійний діалог доносити думки чи претензії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, Життя
В тему