Поради

Найбільші брехуни за знаком Зодіаку

Найбільші брехуни за знаком Зодіаку

Переможець «Битви екстрасенсів» Мехді Ебрагімі Вафа розповів, представникам яких знаків зодіаку не варто вірити.

Телець

За його словами, п'яте місце в топі брехунів займають Тельці. У звичайному житті цей знак не сприймає обману. Однак в тому випадку, якщо брехня може піти Тельцям на користь, вони обов'язково скористаються цією можливістю.

Скорпіон

На четвертому місці розташувалися Скорпіони. Найчастіше цей знак воліє промовчати і не договорити ту інформацію, яка може йому нашкодити. Однак в тупиковій ситуації Скорпіони можуть піти і на нахабний обман, переконавши співрозмовника в своїй правоті.

Лев

Третє місце в списку брехунів займають Леви. Вони живуть за своїми правилами і вважають, що їхні бажання важливіші за думку всіх інших людей. Леви також можуть бути досить мстиві і обдурити ту людини, яка зрадила їх раніше.

Стрілець

Справжнім Стрільцям властиво вдаватися до обману. У них є своя правда,. Будучи людьми принциповими, сильними, вольовими, вони йдуть до мети. Чарівність і харизма цього знаку допомагають йому залишатися гідною людиною і зберігати деякі принципи.

Рак

Перше місце в рейтингу ошуканців займають Раки. Цей знак воліє думати, що він не обманює близьких, а всього лише фантазує. Раки часто розповідають про себе вигадані факти і прикрашають свою біографію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему