Поради

Рейтинг дівчат, які роблять найбільше шкоди

Рейтинг дівчат, які роблять найбільше шкоди

Ці представниці зодіакального кола більше інших вередують і закочують істерики.

  • 1 Скорпіон

Стосунки з дівчиною-Скорпіоном астрологи порівнюють з нескінченною битвою. Супутниця з таким характером підійде чоловікові-авантюристу, якого пригнічує рутина. Часом все ж представниці цього знаку Зодіаку можуть здаватися ангелами, але варто пам'ятати, що це всього лише маскування.

  • 2 Телець

Народжені під цим сузір'ям б'ють посуд і кричать на партнера з італійським темпераментом, незалежно від реальної національності. Якщо ви зупинили вибір на дівчині-Тельцеві, приготуйтеся до істерик і безпідставних ревнощів і звинувачень.

  • 3 Овен

Дівчата-Овни відомі своїми примхами і сльозами. Увійшовши у смак, вони можуть тупотіти ногами і кричати. Крім того, представниці цього знаку Зодіаку здатні навіть на зраду.

  • 4 Лев

Прямолінійні Левиці абсолютно позбавлені почуття такту, про що не варто забувати чутливим чоловікам. Бережіться, особливо якщо подарунок раптом буде не до смаку вашій обраниці. Також народжені під цим сузір'ям відомі своїм марнославством.

  • 5 Рак

Представницям Раків притаманні образливість, занудність, плаксивість і мстивість. У той же час заради любові вони здатні на будь-які безумства, проте у відповідь очікують того ж.

  • 6 Стрілець

Представниці цього знаку Зодіаку не схильні до телячих ніжностей, а значить, чекати від них проявів захвату або ласкавих слів не варто. Якщо ви вирішили будувати стосунки з дівчиною-Стрільцем, просто змиріться з такою особливістю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, цікаво знати, поради астролога
В тему

Останні матеріали