Поради

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які завжди допоможуть у біді

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які завжди допоможуть у біді

Астрологиня Людмила Булгакова перелічила знаки зодіаку, які, за її версією, з найбільшою ймовірністю прийдуть на допомогу, якщо така буде необхідна.

Як мотивація, так і методи цих знаків відрізняються, але на кожного з них можна розраховувати.

Рак

Першими в списку опинилися Раки, як ніхто здатні зрозуміти емоції оточуючих, увійти в їхнє становище і перейнятися співчуттям. Буває, що найкращим, що вони можуть надати, виявляється моральна підтримка, але найчастіше потрібною виявляється саме вона. До того ж, якщо можливість допомогти комусь справою існує, представники цього знаку зодіаку охоче роблять все, що в їх силах.

Водолій

Другими названі Водолії, які люблять допомагати іншим відразу з двох причин. По-перше, вони вважають, що приходити один одному на допомогу - почесний обов'язок кожного, навіть якщо для цього слід відсунути на другий план власні інтереси. Друге джерело мотивації можна назвати кілька егоцентричнішим - можливість прийти комусь на допомогу іноді тішить самолюбство представників цього знаку.

Козеріг

Також Булгакова включила в список Козерогів - за її версією, «суворість» цих знаків зодіаку не заважає, а навіть допомагає допомагати оточуючим, не відволікаючись на голосіння, а прагматично пропонуючи рішення і допомагаючи їх втілювати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, допомога
В тему