Поради

Лікарі пояснили, як правильно їсти цибулю і для чого

Лікарі пояснили, як правильно їсти цибулю і для чого

Лікарка-дієтологиня, нутриціологиня, членкиня асоціації дієтологів Канади Наталія Нефьодова попередила про шкоду цибулі.

За її словами, ріпчаста цибуля містить вітаміни і мінерали, клітковину і безліч фіторечовин. Завдяки своєму унікальному хімічному складу вона здатна пригнічувати запальні процеси в організмі і зміцнювати імунітет.

Насичений смак цибулі допоможе також знизити споживання солі.

При цьому Нефьодова закликала не сприймати цибулю як ліки, які потрібно приймати лише тим, хто вже захворів. Вона порадила їсти цей продукт регулярно, для профілактики. Дієтолог підкреслила, що цибуля корисний людям із серцево-судинними і онкологічними захворюваннями, а також діабетикам.

«Єдине, потім буде запах. Але не з рота - насправді буде пахнути від шкіри, тому що речовини будуть виділятися через пори», - сказала лікарка.

Крім того, деякі люди можуть страждати на непереносимість ріпчастої цибулі.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Лікарі, Здоров'я, харчування
В тему

Останні матеріали