Поради

Як наперед зрозуміти, що чоловік – хороший коханець

Як наперед зрозуміти, що чоловік – хороший коханець

Для більшості жінок перша близькість з новим партнером - велика подія, яка може як неймовірно порадувати, але також велика ймовірність розчаруватися в уміннях нового знайомого.

Психологи поспішають на допомогу розгубленим жінкам і підказують, на що звернути увагу, якщо вас мучать сумніви, чи погоджуватися на зближення з чоловіком або ж ні.

Він намагається до вас доторкнутися

Напевно, перше, на що варто звернути увагу, як чоловік ставиться до дотиків і наскільки часто він намагається доторкнутися до вас. Для будь-якої жінки попередні ласки є важливим етапом перед самим сексом, адже від настрою жінки залежить, отримає вона задоволення чи ні. Відмова від тактильного контакту може говорити про те, що чоловік не буде щедрий в ліжку, швидше за все, він більше стурбований власними відчуттями під час самого процесу, а ось уваги жінці такі чоловіки приділяють в ліжку менше, можливо, він навіть не задумається, чи було вам добре.

Він добре жартує

Уміння жартувати говорить не тільки про високий інтелект, а й про хороші любовні навички. Такий чоловік впевнений в собі і своїх уміннях в тому, що стосується інтиму. Він знає, як справити позитивне враження на жінку, а значить з великою ймовірністю розуміє, як поводитися з жінкою в ліжку, щоб вона отримала максимальне задоволення. Зверніть увагу на цей момент!

Він нікуди не поспішає

Поспіх в житті практично завжди говорить про те, що чоловік звик метушитися в будь-якій ситуації, в тому числі і коли ви з ним опинитеся в горизонтальному положенні. Чоловік, який сам вміє насолоджуватися процесом, розуміє, що і для жінки важлива концентрація саме на процесі, а не на фіналі, тому розмірений партнер завжди буде кращим за метушливого коханця, який тільки й думає про те, як отримати оргазм якомога швидше. Ні про яке задоволення в ситуації, коли партнер занадто вчащає, мови йти не може.

Ви відчуваєте, як підкошуються ноги

І це за умови, що ви ще не були близькі. Як правило, приємні відчуття, які ви відчуваєте при кожній зустрічі, говорять про те, що і в ліжку ви не розчаруєтеся. Вся справа в хімічних процесах, які запускаються під час спілкування з людиною, що вам подобається. Запах, манера розмови, рухи - все це на підсвідомому рівні нами зчитується, тим самим відправляючи інформацію в мозок про те, що партнер нам цілком підходить. Завжди важливо прислухатися до своєї інтуїції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, чоловіки, секс, психологія, стосунки
В тему