Підготуйте дві цибулини, два яйця, 50 мл води, 6 столових ложок борошна, столову ложку сметани, олію, ¼ чайну ложку паприки й сіль.
Цибулю наріжте кільцями. На плоскій тарілці змішайте дві ложки борошна і паприку. Обмішайте в цьому цибулю. Окремо змішайте сметану, борошно і жовтки. Додайте воду, дрібку солі, збиті білки.
Перемішайте кляр. У розігріту в сотейнику олію опустіть цибулеві кільця та обсмажте їх з обох сторін.
Викладіть їх на паперові рушники, щоб збігла олія.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







