Підготуйте дві цибулини, два яйця, 50 мл води, 6 столових ложок борошна, столову ложку сметани, олію, ¼ чайну ложку паприки й сіль.
Цибулю наріжте кільцями. На плоскій тарілці змішайте дві ложки борошна і паприку. Обмішайте в цьому цибулю. Окремо змішайте сметану, борошно і жовтки. Додайте воду, дрібку солі, збиті білки.
Перемішайте кляр. У розігріту в сотейнику олію опустіть цибулеві кільця та обсмажте їх з обох сторін.


Викладіть їх на паперові рушники, щоб збігла олія.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
На Волині ціни на яйця за місяць зросли на 28%
18 Квітня 2025
В Україні стрімко падають ціни на картоплю
7 Квітня 2025
Для бійців зліпили понад мільйон вареників
11 Лютого 2025
Суші в Києві: де знайти найкращі страви японської кухні
14 Січня 2025
На Волині яйця за місяць здорожчали на 43%
16 Грудня 2024
Скільки українцям коштуватиме різдвяний стіл
12 Грудня 2024
На Волині відкрили ще один МакДональдз
12 Грудня 2024
В Україні змінили порядок повернення непридатних продуктів
28 Листопада 2024
Коли варто придбати пароконвектомат 20 рівнів
27 Листопада 2024
Невже росія знову мала влаштувати нам Голодомор?!
25 Листопада 2024