Поради

Що лікують цибуля та часник

Що лікують цибуля та часник

У період грипу та застуди можна приготувати цибулю з медом: дрібно наріжте або натріть 1 велику цибулину, залийте 2 – 3 ст. л. меду і залиште при кімнатній температурі. За 20 – 30 хв. до трапези з’їжте 1 ст. л. суміші. Залишки зберігайте в холодильнику.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".

Гарно зміцнює імунітет цибулева настояна: подрібніть 250 г цибулі, додайте до неї 200 г цукру і 500 мл води і варіть 1,5 г на слабкому вогні. Потім остудіть і додайте 2 ст. л. меду. Перемішайте, процідіть і вилийте в скляну пляшку. Приймати настоянку слід 3 – 5 разів на день по 1 ст. л.

Вбити віруси допоможе настоянка з часнику: подрібніть 2 головки часнику, перекладіть в банку з темного скла і залийте 0,7 л червоного напівсолодкого вина. Поставте в темне місце на 14 днів, щодня струшуйте банку. Потім процідіть настоянку і вживайте в першій половині дня по 1 ч. л. перед їдою, запиваючи чистою водою.

А ще можна приготувати часник із лимоном: подрібніть 1 лимон і 2 – 3 зубчики часнику, ретельно перемішайте. Зберігайте суміш у холодильнику. Приймайте по 1 ч. л. до або під час їди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа, Поради, Здоров'я, народна медицина
В тему