Поради

Три способи дізнатися майбутнє: перелік

Три способи дізнатися майбутнє: перелік

Для того, щоб дізнатися, що з вами відбуватиметься в найближчому майбутньому, не обов'язково мати певні здібності. Цьому можна навчитися, але результат не буде таким вражаючим, як у магів і екстрасенсів. Хоча своїх друзів і знайомих ви зможете здивувати. Існують різні практики, які допомагають дізнатися, що буде в майбутньому планети або певної людини.

У деяких людей дійсно є дар, який дається їм з народження, але, якщо ви не помічали у себе надприродних здібностей, то є інші доступні способи дізнатися майбутнє.

Аналітика

Це - найпростіший спосіб передбачати майбутнє. Для того, щоб передбачити розвиток світу на глобальному рівні, не обов'язково бути пророком. Історія повторюється - і це не просто популярний вислів. Щоб вгадати, що буде далі, досить добре знати історію світу і стежити за тим, що відбувається в сьогоденні.

Наприклад, багато провісників говорили про природні катаклізми і техногенні катастрофи. А в книгах деяких з них можна знайти непрямі вказівки про катастрофу в Чорнобилі. Атомну енергію почали використовувати ще в 1940-их роках, а незадовго до вибуху на Чорнобильській АЕС, в світі їх було не так багато.

Карти Таро

Ці спеціальні карти часто використовують для ворожіння і передбачення майбутнього. Техніка ворожіння базується на тому, що випадкові карти з колоди зможуть передбачити ваше майбутнє. Кожна карта несе в собі особливий сенс і по-різному відповідає на поставлені питання.

Багато людей роками вивчають техніку розкладу Таро, оскільки це ворожіння дуже складне. Крім того, езотерики радять не нехтувати навчанням у досвідчених фахівців, бо в невмілих руках Таро можуть нашкодити, наприклад, змінити долю. Робити розклад можна не тільки для певної людини, а також для того, щоб дізнатися майбутнє країни і світу, варто лише поставити певне питання і зробити відповідний розклад.

Астрологія

Цей метод передбачення майбутнього заснований на спостереженні за небесними тілами. Залежно від того, як вони розташовані один до одного і відносяться до вашого знаку зодіаку, можна дізнатися, яким буде ваше найближче майбутнє.

Астрологічна практика будується на спостереженні за небом і інтерпретації отриманих даних. Наприклад, для людини можна скласти натальну карту, яка залежить не тільки від дати народження, а й місця і часу. Так ви отримаєте більше інформації про те, як її доля взаємодіє з різними небесними тілами. Астрологію також можна застосовувати для того, щоб передбачати, як світила будуть впливати на життя всіх людей, але тут передбачення можуть бути неточними в силу того, що завжди будуть винятки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, містика, цікаво знати
В тему