Поради

Закохані зустрілися через 36 років і одружилися

Закохані зустрілися через 36 років і одружилися

Закохані, які не бачилися з юності, знайшли один одного за допомогою соціальної мережі після 36 років розлуки і одружилися.

Їх історію розповіло видання The Mirror.

Роланд і Ліза Лолер познайомилися під час літнього підробітку на острові Баррі в Південному Уельсі. Дівчина, якій в той момент було 18 років, працювала офіціанткою, а 20-річний молодий чоловік - кухарем. Вони закохалися один в одного з першого погляду, провели разом чотири місяці, а потім роз'їхалися по домівках. Ліза повернулася в рідне село в англійському графстві Чешир, Роланд ж - в місто Бернлі, графство Ланкашир.

Незважаючи на розлуку, закохані продовжували мріяти про спільне майбутнє і постійно писали один одному любовні листи зі рядками з пісень їхньої улюбленої групи The Smiths. Переписка згасла лише через рік, коли Роланд пішов в армію. При цьому юнак ніколи не забував про перше кохання. Після армії він 13 років мандрував по світу і весь цей час не розлучався з фотографією Лізи. Вона теж постійно згадувала про втрачений коханого і вважала його «єдиним і неповторним».

Пізніше Роланд одружився з іншою, у них народився син, але шлюб розпався зі скандалом через 14 років. Ліза теж була заміжня, народила двох дітей і кілька років тому розлучилася з власної ініціативи.

У серпні 2020 року Роланд знайшов першу любов на Facebook. Всього через п'ять днів вони зустрілися і зрозуміли, що все ще люблять один одного. Напередодні Нового року Роланд зробив пропозицію коханій, і наприкінці літа пара зіграла весілля всього в 25 кілометрах від місця першої зустрічі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, великобританія, історія, Весілля
В тему

Останні матеріали