Поради

Які люди подарують шалену ніч кохання

Які люди подарують шалену ніч кохання

Лібідо пояснює бажання людини мати сексуальну активність, в тому числі думки, фантазії про секс. Фахівці відзначають, що потяг може виникати спонтанно або в міру прелюдій, що характерно для довгострокових відносин.

Телець

Так, Тельцям вкрай важливий постійний тактильний контакт. Вони обожнюють пристрасні поцілунки, всілякі дотики і ласки. Незалежно від того, чи перебуваєте ви з представником цього знаку в довгострокових відносинах або на одну ніч – статевий акт з ним буде незабутнім.

Лев

Леви виявилися схильні до флірту. Вони насолоджуються увагою і вважають, що ніхто не здатний встояти перед їх чарами. Пристрасть до життя протилежна високому рівню лібідо, який дозволяє експериментувати і не давати нудьгувати своєму партнерові.

Скорпіон

«Спробувати все і навіть більше!» - головний девіз Скорпіонів. Вони завжди знають чого хочуть і магнітом притягують погляди інших. Вони активні в житті і ліжку, наполегливі та рішучі. Цей знак зодіаку сповнений вогню і пристрасті.

Стрілець

Близькість для Стрільця є веселою пригодою. Під час сексуальних утіх вони насолоджуються естетикою навколо і прагнуть принести задоволення на відповідному рівні. Вони володіють нескінченним потоком енергії і сильно притягують оточуючих.

Водолій

Водолії здатні зацікавити будь-якої людини. Вони товариські і комунікабельні. Цей знак ставиться вкрай уважно і ніжно до партнерів і націлений на побудову довгострокових відносин. Однак часом вони схильні заводити невимушені романи, оскільки їх лібідо також високе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, чоловіки, жінки
В тему

Останні матеріали