Поради

Як зробити вуста гарними?

Як зробити вуста гарними?

Хіба мождна уявити собі гарну, доглянуту жінку з вустами, що потріскалися? Вуста – це і показник здоров’я, і приманка для чоловічих поглядів. Як же правильно доглядати за вустами? І яким повинен бути ідеальний макіяж губ?

 

Поверхня наших уст значно відрізняється від шкіри обличчя – вона не має захисного шару, який би підтримував зволоженість на відповідному рівні. Зовнішній шар губ також не містить сальних залоз, які допомагают шкірі зберігати вологу. Таким чином, наші вуста практично не захищені від  зовнішніх умов та не можуть протистояти впливу багатьох факторів –  сонцю,вітру, морозу, кондиціонованого повітря і т.п.

 

Для того, щоб перемогти сухість губ те захистити їх від шкідливих впливів, скористайтеся нступними порадами:

  •  не забувайте про бальзам для губ. Навіть якщо ви наносите помаду, спочатку зволожте вуста за допомогою бальзаму. Він буде слугувати бар’єром  для негативних впливів зовнішнього середовища. Краще за все обрати бальзам з SPF-фільтром.
  • якщо ваші вуста сухі та потріскані, помада можу ус угубити їх стан. І вигляд намальованих губ в цьому випадку буде не зовсім естетичним. Тому, якщо ваші вуста постраждали від вітру та сонця, на день-другий відмовтеся від помади, а замість цього активно зволожуйте їх бальзамом.

 

Підмальовуємо губи

            Якщо ви хочете, щоб ваші вуста завжди виглядали на 100%, для макіяжу потрібно використовувати не лише помаду, але й олівець для губ. Саме він дозволяє надати ідеальної форми для губ. Звичайний порядок нанесення макіяжу є таким: спочатку окреслюємо бажану форму губ за допомогою олівця, а потім наносимо на всю поверхню губ помаду (лінія, які ми провели олівцем, не повинна бути помітною). Якщо ви хочете досягнути стійкого ефекту, є резон припудрити губи, і тільки потім наносити помаду. Або нанесіт перший шар помади, промокніть, а потім нанесіть другий.

Для того, щоб губи були зволоженими, можна під помаду нанести безколірний бальзам. Олівець, як вже було сказано, допомагає підкоректувати губи. Наприклад, якщо ви хочете, щоб вуста виглядали більш об’ємними, варто провести олшівцем лінію по зовнішньому краю вусть або трохи за ним. Якщо ж ви хочете, що губи візіально виглядали тоншими, лінію потрібно провести по внутрішньому краю губ. При цьому варто спочатку нанести тональний крем на краї губ та припудрити їх – тоді їх природня лінія не буде помітною.

 

Не треба забувати про  такі важливі дрібниці:

  • колір олівця повинен бути близьким до кольору губної помади або бути трішки світлішим.
  • наносити помаду краще за допомогою пензлика – таким чином вона ляже рівномірніше.
  •  якщо ви хчете, щоб ваші вуста блищали, можна нанести наверх помади безколірний або близький до кольору помади блиск.
  • пам’ятайте, що блиск візуально робить губи більш повними. Тому, якщо ви вважаєте, що ваші уста і так достатньо пухлі, користуватися блиском не варто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему