Поради

Різниця у віці при стосунках: проблеми, поради

Різниця у віці при стосунках: проблеми, поради

У суспільстві досить часто зустрічаються пари, де чоловік набагато старший за жінку. І іноді такі романи закінчуються дзвоном келихів на весіллі.

У цьому матеріалі – про труднощі, з якими можуть зіткнутися пари з великою різницею у віці.

Різні інтереси

Коли ми молоді, нам хочеться ходити на вечірки, часто зустрічатися з друзями. Але, якщо другий партнер старший, то швидше за все йому захочеться провести вечір суботи в спокійній обстановці. Якщо такі зіткнення поколінь будуть відбуватися регулярно, то частих сварок не уникнути.

Проблеми з батьками

Практично завжди батьки бажають своїм дітям всього тільки найкращого. І, швидше за все, їм здасться, що відносини зі зрілим чоловіком не зможуть зробити їх дочка щасливою. На цьому фоні можуть відбуватися сварки, які в подальшому часто призводять до того, що спілкування з батьками припиняється.

Проблеми з дітьми

У цьому випадку проблема може полягати в дітях дорослого чоловіка. Навряд чи його старша дочка захоче називати "мамою" дівчину, яка старша або молодша за неї всього на пару років. Деяким щастить, і діти з радістю приймають молоду кохану батька.

Також через велику різницю у віці можна зіткнутися з проблемами в суспільстві, а саме з їх думкою. І порада тут для всіх одна - не брати в голову. Якщо ви дійсно щасливі у відносинах з чоловіком, який сильно за вас старший, то вас навряд чи буде хвилювати чиясь думка з цього приводу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, Весілля, кохання, чоловіки, жінки
В тему