Поради

Про що вам розкаже колір очей коханого

Про що вам розкаже колір очей коханого

Фраза про те, що очі - дзеркало душі людини, існує не просто так.

По очах можна зрозуміти багато справжні емоції людини в залежності від її погляду або розміру зіниці. Відомо, що навіть колір очей може багато чого розповісти про характер.

Блакитні очі

Люди, що володіють блакитним кольором очей - непостійні, експресивні і волелюбні. Вони люблять зміни в житті, подорожі і прагнуть до яскравих вражень. Серед них практично немає домосідів, вони погоджуються на будь-яку авантюру. Якщо ваша близька людина народилася з блакитним кольором очей, будьте готові до того, що життя з нею ніколи не буде нудним.

Люди з блакитними очима мають природну чарівність. Їм легше привернути до себе людину або закохати її в себе, і вони цим регулярно користуються. Через те, що ці люди, як правило, дуже привабливі і експресивні, вони схильні до частої зміни партнерів.

Зелені очі

Вони - рішучі, стресостійкі і завжди дотримуються своєї думки. Люди із зеленими очима постійно домагаються успіху в будь-яких справах. Вони можуть зайнятися творчою професією або займати керівні позиції, і все одно будуть стрімко просуватися кар'єрними сходами. У цьому їм також допомагає їх природна харизма.

У спілкуванні з протилежною статтю люди з зеленими очима процвітають рідко. У молодості вони можуть часто міняти партнерів, але не через своє бажання. Однак уже в більш зрілому віці вони знаходять собі другу половинку на все життя.

Карі очі

Люди з карими очима не можуть уявити своє життя без інших людей. Вони постійно прагнуть спілкування, це надає їм енергію. Вони люблять веселитися і мають хороше почуття гумору, за що їх люблять в будь-якій компанії. Людина з карими очима всюди знайде собі друзів, але в глибині душі вони - дуже самотні. Справа в тому, що вони завжди оточені друзями, але близько до себе нікого не підпускають.

Якщо людині з карими очима все таки вдається знайти собі другу половинку, вона буквально занурюється в стосунки з головою. Вони - дуже пристрасні і чуттєві, тому всі партнери ще довго не можуть їх забути після розлуки.

Сірі очі

Цей колір очей вважається дуже рідкісним. Таких людей відрізняє спокій і працьовитість. Вони не люблять галасливі компанії і віддадуть перевагу вечірці посиденькам вдома з чашкою чаю і улюбленим фільмом. Вони - хороші друзі, тому що завжди вислухають і допоможуть знайти рішення.

Відносини з людиною з сірими очима схожі на тиху гавань. Вони спокійно реагують на конфлікти і намагаються розібратися без криків і сварок. Якщо ви шукаєте пристрасті, то її в цих відносинах не буде, і для декого це може бути мінусом, а в іншому людина з сірими очима - вірний партнер, який буде відданий вам завжди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, стосунки, психологія, цікаво знати, Поради
В тему