Поради

У який спосіб чоловіки різних знаків Зодіаку псують стосунки

У який спосіб чоловіки різних знаків Зодіаку псують стосунки

Астрологиня Віра Хубелашвілі розповіла, до яких неприємностей потрібно бути готовим в романтичних стосунках з чоловіками різних знаків Зодіаку.

Овен

Так, Овни отримують задоволення від самого процесу завоювання жінки. Нерідко, домігшись взаємності, вони втрачають до партнерки будь-який інтерес. Тому вони можуть продовжувати задивлятися на тих, чиє серце вони ще не завоювали.

Телець

Телець часто перекладає серйозні рішення на партнерку. Від нього рідко можна дочекатися прояви ініціативи в любовних справах. Його коханій може здаватися, що через заглибленість у власні думки він перебуває десь «не тут».

Близнюки

Своєю грайливістю і легкістю у встановленні контактів чоловіки-Близнюки змусять ревнувати навіть тих, кому незнайоме це слово. Партнерці навряд чи захочеться миритися з дзвінками і листуванням такого чоловіка зі сторонніми жінками.

Рак

Супутниць Раків може іноді дратувати їхня вразливість, яку вони нерідко зводять в культ. Не всім захочеться миритися з такою показною слабкістю сильної статі. Партнеркам Раків доведеться потурати їхнім примхам і стежити за словами і вчинками, щоб ненароком їх не образити.

Лев

Любов до себе у чоловіків-Левів може перейти всі розумні межі. Вони часто вимагають знаків уваги і турботи в той час, коли самі не вважають за потрібне їх віддавати. Їх супутницям слід запастися терпінням і бути готовими до байдужості партнерів.

Діва

Чоловіки-Діви схильні до критики партнерок і ніколи не поставлять відносини вище справи, якою займаються. Їхнім супутницям нерідко стає з ними нудно, та й мало хто готовий регулярно вислуховувати критичні зауваження на свою адресу.

Терези

Чоловікам-Терезам складно прийняти однозначне рішення. Вони рідко мають лідерські якості і в усьому прагнуть до золотої середини. Це часто змушує партнерок розчаровуватися в них.

Скорпіон

Скорпіони не перестають бути для партнерок темними конячками. Передбачити їх реакцію неможливо, як і те, що може стати причиною чергового скандалу. Вони часто бувають ревниві і вимагають від половинок повної відвертості.

Стрілець

Стрільці вважаються головними зрадниками серед всіх знаків зодіаку. Вони рідко пропустять хоч одну спідницю. Тому їх супутниці ризикують стати маніакальними ревнивицям. Представники цього знаку, як правило, ставляться до відносин несерйозно, за рідкісним винятком.

Козеріг

Козероги нерідко зосереджені на кар'єрі. Вони не схильні до романтики, тому їхнім партнеркам не варто чекати гарних жестів і ласкавих слів. Їхня сухість і неемоційність здатні відштовхнути жінку вже на першому побаченні.

Водолій

Водолії мають особливу манеру спілкування. Вони всіляко прагнуть піти від прямого контакту з жінкою. Їм легше робити це в компанії або через різні засоби зв'язку. Тому їхні партнерки не можуть позбутися відчуття, що з ними щось не так.

Риби

Чоловіки-Риби схильні ідеалізувати образ супутниці і відчувати розчарування при розбіжності з цим в реальності. Представники цього знаку можуть самі придумати причину, по якій у відносин немає перспективи, повірити в неї і піти. При цьому вони не вважають за доцільне пояснювати свій вчинок партнерці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, стосунки, психологія
В тему