Поради

Чому треба бути обережними, коли сниться батько

Чому треба бути обережними, коли сниться батько

Згідно із сонником Міллера, побачити уві сні батька - означає, що ви насилу уникнете труднощів в справах і вам буде потрібна чиясь мудра порада, щоб самому вирішити виниклі проблеми.

Приснився батько

  • Якщо вам сниться, що ваш батько помер, - це означає, що справи підуть важко і вам доведеться проявляти обережність.
  • Для молодої жінки бачити в сні свого померлого батька - означає, що коханець обманює або незабаром обдурить її.

Побачити уві сні батька

За сонником Лоффа, батько - цікава постать сновидінь. Він з'являється уві сні в різних іпостасях, викликаючи своєю присутністю суперечливі почуття. Як показують психологічні дослідження, від того, як ви ставитеся до свого батька, як його сприймаєте, багато в чому залежить сприйняття істот вищого порядку, в яких, можливо, ви вірите.

У підсумку, сни з появою батька часто ставляться до питань сили, присутності і любові. Як правило, сила і авторитет - поняття, які в першу чергу пов'язують з батьком. Батько - людина всезнаюча і всевидюча, а дисципліна - це лише наслідок цих якостей. Буває, батько з'являється у вашому житті незвичайним чином. Такі сни можуть викликати в вас почуття, що не все в цьому світі добре облаштовано.

Поява уві сні батька може символізувати теплоту, силу або, навпаки, їх відсутність по відношенню до інших персонажів сновидінь. Крім того, хворий батько зазвичай сниться до будь-яких невирішених питань. Яких? Відповісти на це питання допоможуть інші елементи сновидіння.

Найбільш важливими і визначальними для тлумачення сновидінь за участю батька є такі моменти: обставини його появи, інші учасники того, що відбувається, ваші звичайні відносини з батьком і особливості відносин з ним уві сні.

До чого сниться батько

  • За сонником Цвєткова, якщо говорить з тобою - швидке щастя;
  • мовчить або хворий, мертвий - до біди;
  • для дівчини бачити батька або матір (разом) - щасливе заміжжя;
  • бачити обох батьків - до удачі;
  • померлого або хворого (для дівчат) - до зради, (для чоловіків) - попередження про кепські справи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, батьки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему