Поради

Речі, які треба прибрати з кухні

Речі, які треба прибрати з кухні

Часто ми просто не замислюємося про те, яким речам не місце на нашій кухні. А між тим, такі предмети є.

Читайте про те, яким речам краще знайти інше «місце проживання» або зовсім розпрощатися з ними.

Спеції

Напевно, якщо ви прямо зараз переберете численні баночки та пакетики зі спеціями, то виявите багато «прострочення». Найчастіше господинь не позбавляються від приправ, у яких нещодавно закінчився термін придатності. Це в корені невірно. Звичайно, ніякого особливого збитку здоров'ю прострочені не так давно спеції не завдадуть, але і користі від них ніякої не буде. Приправи втрачають свій аромат, а якщо неправильно зберігаються, то ще й накопичують в собі пил.

Ліки

Більшість з нас домашню аптечку тримають саме на кухні, тим самим здійснюючи велику помилку. Зберігати ліки, як правило, радять в прохолодному, сухому і темному місці, а простір кухні навряд чи відповідає цим вимогам. Тут часто буває жарко, та й вологість досить висока. Тому правила зберігання медикаментів порушуються, а значить псуватися вони можуть швидше.

Килим

Найчастіше для кухні вибирають підлогове покриття у вигляді плитки. Але є господині, яким хочеться «затишку», і вони кладуть тут килимки. Цей аксесуар в приміщенні, де готують їжу, як мінімум недоречний. По-перше, ви просто можете про нього спіткнутися, а по-друге, тканина вбирає в себе не тільки те, що ви можете на неї пролити, але і запахи, від яких дуже важко позбутися. Ну і, зрозуміло, приводити в порядок підлогу на кухні, де лежить килим, в рази складніше: всі крихти та інше сміття будуть застрявати між волокнами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кухня, Поради, дім, цікаво знати
В тему