Поради

Божевільні речі, на які жінки йшли заради краси

Божевільні речі, на які жінки йшли заради краси

У минулому жінки готові були вдатися до дуже дивних методів заради збільшення власного привабливості. Тому фраза «краса вимагає жертв» з'явилася не просто так.

Ось які шалені речі робили жінки в гонитві за красою.

  • На сьогодні існує безліч пристосувань для укладання волосся. Раніше ж жінки випрямляли свої локони за допомогою звичайної побутової праски. На сьогодні таке уявити досить складно.
  • Також, коли ще не було сонцезахисного крему, жінки носили на пляжах спеціальні накидки, які також закривали повністю обличчя. А для того, щоб зберегти колишню красу шкіри обличчя, представниці прекрасної статі надягали гумову маску, залишаючи на ній прорізи для очей, носа і рота.
  • Кілька сотень років тому китайці зрозуміли, що є критерієм жіночої краси – стопи, як у маленької дівчинки. Це призвело до того, що стопи доводилося туго бинтувати з самого дитинства, щоб вони не збільшувалися в розмірі. Одні дівчата відчували жахливі болі, а інші повністю втрачали можливість ходити.
  • Ще одна особливість китайських дам - вискубувати повністю брови, а зверху малювати нові. Були навіть інструкції, як малювати сумні, веселі, войовничі і навіть співчутливі брови.
  • Також деякі жінки малювали шов на нозі або ж розфарбовували ноги, щоб створити видимість наявності панчіх, які були дефіцитом під час війни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, китай, краса, цікаві факти, історія
В тему