Поради

Як наповнити своє життя любов’ю: прості поради

Як наповнити своє життя любов’ю: прості поради

Відомий езотерик Віталій Гіберт поділився з аудиторією власними секретами залучення теплого почуття – любові – в особисте життя.

Гіберт перерахував кілька дій, які потрібно зробити, щоб любов, пристрасть і бажання прийшли в життя. За словами переможця шоу «Битва екстрасенсів», кожна жінка може випромінювати впевненість, що притягає успішних чоловіків. Для цього потрібно виходити з дому з правильним настроєм.

В першу чергу, за словами Гіберта, слід звільнити серце від образ. Прощення дозволяє людині «освіжитися» і «очиститися» для сприйняття любові. Перед тим, як виходити з дому, потрібно зробити невелику медитацію - з закритими очима тричі глибоко вдихнути і видихнути, подумки пройтися по всьому тілу і відчути його, згадати найщасливіший момент у житті, направити його енергію прямо в серце і в такому настрій залишати житло .

Екстрасенс Віталій Гіберт заявив, що в обов'язковому порядку потрібно позбавлятися від страху перед зустріччю з любов'ю. Він нагадав, що в першу чергу людина, це не зовнішність і манери поведінки в рамках пристойності, а енергія, яку вона випромінює. Саме це притягує до неї другу половинку.

«Любов - це відсутність образ і прийняття свого життя. Я щиро вважаю, що перш, ніж стане можливим наповнити своє серце прекрасними почуттями, треба позбутися від усього, що заважає: відпустити людей, які не приносять радості і нарешті усвідомити, що життя це яскрава подія », - зазначив езотерик.

Віталій Гіберт впевнений, що справжня любов - це безумовне почуття, в яке потрібно беззастережно занурюватися з головою, проживати кожною клітиною свого тіла. Щира відкритість до світу здатна залучити в життя заповітне почуття, яке все шукають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, містика, кохання, Життя, Поради, поради астролога
В тему