Поради

Жінки, народжені під цими знаками Зодіаку, лише гарнішають із віком

Жінки, народжені під цими знаками Зодіаку, лише гарнішають із віком

Дивно, але існують люди, які з кожним роком стають гарнішими, на них завжди хочеться дивитися і робити компліменти.

Близнюки

Представники повітряної стихії не поспішають дорослішати і цілком років до тридцяти будують повітряні замки, живуть мріями, можна навіть сказати, легковажно.

Звичайно, не варто думати, що Близнюки дурні, незважаючи на всю свою дитячість, вони задають високу планку і впевнено йдуть до своєї мети, що говорить про чудовий розум. Деякі представники цього знака зодіаку і в тридцять років будуть виглядати як підлітки-переростки, а це, скоріше плюс, ніж мінус.

Рак

Природна харизма і привабливість в дитячому віці, грає в юності Раків проти них самих, скромність і сором'язливість не дозволяють їм подати себе у вигідному світлі.

Лише з роками вони усвідомлюють всю силу краси, і, яку користь можна з цього отримати. А вже в зрілому віці, Раки відриваються по повній, високо розправляючи свої крила. Прекрасні дами стають істиннно вишуканими, тими, кому обертаються у слід всі без винятку чоловіки.

Діва

У дитинстві та підлітковому віці Дів просто не помічають, через їх нескладність і потішний стиль в одязі, обходять стороною навіть подружки. Діви створюють собі образ «сірої мишки» і цілком занурюються в нього.

Елегантність і жіноча енергія починає пробиватися в Дів з роками, поступово, з «гидкого каченяти» - в білого лебедя. Діва здатна змінитися до невпізнання, і зробити фурор на зустрічі однокласників через багато років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, жінки, краса
В тему