Поради

Як визначити особистий пін-код

Як визначити особистий пін-код

Згідно з нумерологічною наукою про людину, всі ми маємо свій особистий пін-код.

Він дається нам при народженні, і в цій статті ми розберемося, як його розрахувати і що він означає.

  • Пін-код складається з трьох цифр, і перша - це цифра вашого народження. Якщо це однозначне число, то його і беремо, якщо двозначне - просто складаємо цифри, поки не отримуємо однозначне число. Наприклад, у народженого 17 числа перша цифра коду - 8.
  • Друге число отримуємо шляхом додавання цифр числа народження і місяця, наприклад, людина народилася 17 лютого, розрахунок такий: 1+7+2=10=1+0=1
  • І третє число - це сума цифр дня, місяця і року народження, наприклад для народженого 17 лютого 1988 року розрахунок такий: 1 + 7 + 2 + 1 + 9 + 8 + 8 = 9

Складаємо всі три числа і отримуємо особистий пін-код: 819

Перша цифра в пін-коді народження вказує на наше дитинство, друга - на юність, і третя - на зрілість. Значення цифр можна подивитися на будь-якому нумерологічних ресурсі.

Вважається, що найкращий варіант - коли перша і третя цифра однакові, а друга - більше, ніж перша і третя, наприклад 787, 232, 464. Такий варіант називається «шапка Мономаха» і обіцяє своєму власникові море енергії і всілякі подарунки долі протягом усього життя.

Кепські справи, якщо перша і третя цифри однакові, а середня менше, то цей код говорить про складну долю його носія, а й натякає на високі здібності в сфері езотеричних знань.

Поганим знаком розцінюється ситуація, коли дві однакові цифри виявилися поруч, наприклад 667, 335, 244.

Найскладнішими енергетично є варіанти, в яких всі три цифри однакові: 444, 666, 222. З одного боку, це говорить про високу енергію, впертість, цілеспрямованість, а з іншого - про зацикленість на власних думках, емоціях і ідеях, про негнучкість мислення і складний характер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему