Поради

Як визначити свою місію

Як визначити свою місію

У кожного з нас є призначення, яке ми повинні виконати за час перебування в цьому світі.

Існує безліч способів визначити своє призначення, і один з них нам пропонує Таро - древня система знань, якою ми успішно користуємося зараз. Вважається, що існує 12 базових енергій, і кожна людина є як би провідником однієї з них, а її призначення як раз в тому, щоб досягти певних висот в освоєнні майстерності використання цієї енергії.

Промінь - це місія, мета. Існує ще й підпромінь - щось на зразок засобу досягнення головної мети, інструменту. Таким чином, у кожного з нас є свій Промінь і підпромінь Таро. Визначаються вони досить просто: посвячений в усі таїнства ритуалу практик, використовуючи правильну, заряджену колоду, просить назвати вас кілька чисел, витягує саме ваші Промені. Звичайно, ритуал може вийти не з першого разу, але частіше все ж дізнатися свій Промінь і підпромінь можна при першій спробі.

Отже, ось опис всіх 12 Променів. І поки ви не визначили свій, прочитайте про всі - можливо, ви вже приблизно розумієте, відчуваєте, який з них - ваш.

Маг

Той, кому випав цей Промінь, має призначення створювати нові смисли, народжувати ідеї. Коли ніхто навколо не знає, що робити, він той єдиний, хто завжди знайде вихід і вкаже спосіб. Сам не любить рутину - нехай його геніальні ідеї втілює хтось інший.

Папесса

Це Промінь тих, хто володіє найсильнішою інтуїцією, яка дозволяє знайти відповідь на будь-яке питання. Найчастіше ці питання стосуються минулого, Папесса знає причину того, з чим ми маємо справу зараз. На чужі питання відповіді приходять миттєво, але людині з цим Променем треба вчитися ставити собі питання і самому.

Імператриця

Це Промінь любові і турботи, вічної жіночності. Його власник, навіть якщо це чоловік, покликаний дарувати світу тепло і участь, бути милосердним.

Папа

Люди з Променем Папа - найглибші і тактовні, вони здатні немов зливатися з іншою людиною, щоб вибудувати її внутрішній світ правильно і гармонійно. Серед Пап чимало священників і вчителів - тих, хто словом і ділом допомагає нам стати чистішим, добрішим і розумнішим.

Сила

Це Промінь дії, волі і відповідальності за своє і чуже життя. Люди з Променем Сила мають тверду внутрішню правду, завдяки якій вони ведуть за собою. Це найсильніші (не так фізично, скільки морально) люди, зазвичай їх не можна не помітити, вони йдуть напролом і домагаються свого.

Зірка

Люди з цим Променем - справжні шукачі свого шляху. Вони орієнтуються на внутрішнє чуття, яке безпомилково визначає, що для них - справжнє. Тобто призначенням Зірки як раз є пошук і визначення «справжнього» і «свого» - у всіх сферах життя.

Сонце

Це Промінь того, хто володіє великим запасом життєвих сил і повинен реалізувати себе повністю. Така людина - зразок творчої самореалізації в будь-якій області, вона повинна стати щасливою, розкривши себе максимально і допомагаючи оточуючим зробити те ж саме.

Диявол

Прагненням людини з Променем Диявол є прояв себе в матеріальному світі. Взагалі це складна місія, тому що доводиться постійно стикатися з різного роду спокусами і робити вибір: на користь себе або на користь чогось або когось іншого.

Місяць

Люди з цим Променем володіють великим творчим потенціалом, вони можуть створювати свій новий світ, в основному ілюзорний. Їх головна мета - не загубитися в своїй уяві, а зробити з неї щось варте уваги, наприклад, написати роман.

Блазень

Це Промінь першопрохідців, які не розраховували, що вони ними стануть. Люди, чиїм Променем є Блазень, не сприймають ніяких рамок і обмежень, вони завжди налаштовані оптимістично і шукають нові варіанти розвитку, відкидаючи все банальне і нецікаве.

Мир

Це Промінь миротворця, який покликаний створити такий простір, перебуваючи в якому, люди б зцілювалися. Зазвичай це цікаві, інтелігентні люди, від яких віє чистотою і якимось дивом.

Біла Карта

Людина з таким Променем володіє самими різними талантами, які виявляються поступово в ході її життя. Поруч з Білою Картою все починається розвиватися, події прискорюються і людські долі сплітаються в щось красиве і грандіозне. Роль такої людини - однією своєю присутністю створювати рух і брати участь в ньому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, цікаво знати, поради астролога
В тему