Поради

Як додати пристрасті в інтим, який вже приївся

Як додати пристрасті в інтим, який вже приївся

Якщо ви давно в стосунках і секс перетворився з солодких хвилин насолоди в банальне «виконання подружнього обов'язку», - прийшов час трохи підбадьорити і себе, і партнера.

Займіться секстингом

Надсилайте коханій людині свої відверті фотографії і повідомлення фривольного змісту. До речі, феноменом секстингу навіть зацікавилися вчені з Гарварда. Вони і з'ясували, що у партнерів, що мали подібний досвід, підвищується рівень довіри і задоволеності сексуальним життям.

Пограйте в «дослідників»

Головний «скарб» - це оргазм партнера. Завдання ж другого - максимально «ховати скарб» і намагатися стримуватися і не подавати виду. До речі, в процесі гри вітається пошук нових ерогенних зон і видів ласк.

Втілюйте фантазії в життя

Складіть список з 10 пунктів, чого б вам хотілося спробувати в ліжку. Причому швидше за все після 3-4 пунктів виникне здивування і відчуття, що більше нема про що фантазувати. Справу можна виправити - подивіться разом з чоловіком (дружиною) еротичне кіно - там знайдете багато ідей.

Але зверніть увагу, важливо не тільки освоїти саму реконструкцію еротичної сцени, а й навчитися отримувати задоволення від процесу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, секс, стосунки, цікаво знати, Поради
В тему

Останні матеріали