Поради

Як правильно розслабити м’язи після сексу і для чого це треба (18+)

Як правильно розслабити м’язи після сексу і для чого це треба (18+)

Жарти жартами, а біль в спині нікому не подобається.

Скорочення м'язових волокон після сексу - нормальне явище. Не думайте, що з вами щось не так, якщо іноді стріляє спина або починає нити стегно. При постійних болях не обійтися без консультації лікаря, але тимчасові можна зупинити самостійно. Ось що треба робити.

Прийміть гарячий душ

Йти в душ після сексу корисно не тільки заради м'язів. Під мильною водою ви змиваєте виділення слизових партнера, які можуть викликати роздратування, якщо у вас чутлива шкіра. Плюс ви захищаєте себе від циститу. Для релаксації м'язів трохи гарячіша вода теж корисна. Температурний вплив знімає напругу і підсилює приплив крові разом з лейкоцитами для лікування пошкоджених ділянок.

Тренуйте вагінальні м'язи

Деякі пози вимагають від вас непоганої розтяжки і вміння одночасно утримувати вагінальними м'язами статевий орган партнера. Після такого напруження ви можете відчути неприємну пульсацію в області клітора і малих статевих губ. Якщо причиною цього не був оргазм, значить ви зіткнулися з перенапруженням м'язів. Рекомендується спокій на деякий час, а після - регулярні тонування на зміцнення м'язів тазового дна.

Не соромтеся партнера

Якщо ви з якоїсь причини уникаєте прелюдії, або відчуваєте себе скуто під час сексу, м'язи теж будуть скорочуватися. Внутрішній дискомфорт не дає мозку відпустити контроль над ситуацією, а разом з нею - тілу розслабитися і розігрітися.

Обговоріть із коханим все, що вас турбує. Наприклад, у багатьох дівчат мерзнуть ноги і вони не можуть розслабитися, поки не вирішать проблему, надівши теплі шкарпетки. Не соромтеся таких бажань - в інтимному житті добре все, що влаштовує обох. А прийняти таку особливість може кожна адекватна людина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, Здоров'я
В тему