Поради

Скраби для обличчя з вівсянки

Скраби для обличчя з вівсянки

Найпростіший спосіб застосування скрабу для обличчя з вівсянки, який підійде будь-якому типу шкіри, – це взяти в руку жменю вівсяних
пластівців, змочити їх у теплій воді і промасажувати вологе обличчя такою кашкою близько 2 хвилин, після чого вмитися водою кімнатної температури. При сухій шкірі пластівці можна змочувати в молоці.

 

Для сухої, нормальної і змішаної шкіри:

Половину столової ложки пластівців геркулесу розмішайте з такою ж кількістю кукурудзяних пластівців і з 1 чайною ложкою цукру. Розбавте суміш будь-якою рослинною олією, щоб утворилася не надто густа кашка, яку нанесіть на обличчя і використовуйте як пілінг протягом 2 – 3 хвилин. Потім ретельно промийте обличчя водою.


Цей скраб для обличчя рекомендується для догляду за жирною шкірою:

Змішайте в рівних пропорціях вівсянку з рисом, подрібненим в кавомолці, і додайте стільки йогурту або кефіру, щоб вийшла кремоподібна маса. Дуже акуратно зробіть пілінг обличчя, потім потримайте суміш ще 3 – 5 хвилин, і вмийтеся прохолодною водою.


Ще один рецепт скрабу з вівсянки для жирної та комбінованої шкіри:

Візьміть по половині столової ложки вівсяні пластівці і пшеничне борошно (замість борошна можна взяти толокно або крохмаль). Розведіть інгредієнти кип’яченою водою до отримання кашки і додайте в неї кілька крапель лимонного соку. Розмішайте і протріть отриманим складом обличчя кілька хвилин, потім побудьте з ним ще хвилин 5, і тоді вже змийте прохолодною водою.

Ніжний пілінг для догляду за сухою шкірою:

1 столову ложку пластівців геркулесу розмішайте з половиною ст. ложки сухого молока і залийте суміш невеликою кількістю гарячого молока, накрийте кришкою і залиште на 7-8
хвилин. Потім використовуйте ще теплу кашку як скраб. А можна просто залити пластівці морквяним соком і дати їм набухнути, а потім використовувати для пілінгу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему