Поради

Всі знаки Зодіаку: як правильно харчуватися, щоб легко схуднути

Всі знаки Зодіаку: як правильно харчуватися, щоб легко схуднути

Розбираємося, що їсти, щоб стати струнким.

Овен

Овни, незважаючи на свою рухливість, набирають зайву вагу. Трапляються спонтанні зриви, і змітається все навколо. Потім починається самокопання, тренування до напівсмерті. Кращі друзі Овнів – каші, горіхи, банани, кисломолочні продукти, риба. Вони чудово відновлюють енергію. Терміново приберіть алкоголь і смажені крильця в сторону. Ні, на тренуванні не відпрацюєте.

Телець

Корпулентна фігура є фірмовим знаком Тельців. Багато хто з них навіть і не хочуть бути стрункими, адже їхня любов до їжі безмежна. Питання про схуднення постає з проблемами зі здоров'ям. Тельцям потрібно їсти яловичину, малину і все, де є високий вміст натрію сульфату, щоб вивести зайву рідину. Головні вороги: ароматна кава з булочкою. Друзі: фрукти і трав'яні чаї.

Близнюки

Зайва вага Близнюків – це результат невміння справлятися зі своїми емоціями. Рука тягнеться до солодкого, жирного, і хочеться алкоголю. Доведеться навчитися жити в гармонії з собою. З продуктів варто вибирати ті, де багато білка, калію, вітаміну B – м'ясо птиці, риба, морепродукти, мед, сир, яйця. Заспокоять нервову систему трав'яні настої.

Рак

Раки не схильні до повноти. Вони спокійно ставляться до їжі, рідко об'їдаються. Однак потрібно стежити, щоб в організмі не затримувалася сіль і, як наслідок, вода. Риба, морепродукти, чаї – щастя Раків. Також кефірні розвантажувальні дні або овочеві супчики. Краще обходити стороною шоколад, не наїдатися фруктами і сирими овочами. Можуть бути проблеми з травленням.

Лев

Леви люблять великі хлібосольні застілля, посиденьки з друзями, тому зайва вага у них є майже завжди. Міняти свій стиль життя вони не люблять, рятує чергування гастрономічних загулів зі спортом. На час дієт потрібно повністю виключити алкоголь, борошняні вироби і жирне м'ясо. А ось курка, яловичина, яйця, овочі, рибка і цитрусові – саме те. На ніч краще не наїдатися, хоч Леви без цього не можуть.

Діва

Дівам нескладно залишатися стрункими, бо вони і самі стежать за своєю вагою і вважають за краще харчуватися збалансовано і правильними продуктами. Ситуація змінюється, коли прийоми їжі збиваються і Діва не встигає поїсти. Тоді починаються приступи компульсивного переїдання. Ось тут і є пастка. У раціоні завжди повинні бути овочі, все, що росте на землі, живить Дів енергією.

Терези

Терези дуже піклуються про свою зовнішність, і зайві 100 грамів вводять їх в депресію, так що вони все життя на дієтах. Але зжерти банку маринованих огірків – легко. Головний ворог Терезів: соління, маринади. Вони порушують водносольовий обмін, і рідина не виходить як треба. Звідси набряки. Їжте побільше овочевих салатів з оливковою олією, фруктів, морепродукти і м'ясо птиці.

Скорпіон

Скорпіони набирають вагу через недисциплінованість. Весь день вони можуть працювати, не покладаючи рук, забувши про їжу. А потім прийти додому і наїстися жирного, солодкого і запити пивом. Якщо все ж таки зважиться Скорпіон на схуднення, то тільки через здоров'я. Тоді доведеться дрібно і часто харчуватися. Їсти побільше яблук, буряк, капусту, пісне м’ясце. І забути про фастфуд назавжди.

Стрілець

Стрільці – люди компанійські, вони не помічають, як з'їли пів тарілки жирної закуски, заправили салат майонезом і запили все винцем. Трохи протвережують значні складки на животі. До наступного застілля. Копчення, соління, солодощі відразу краще прибрати, а ось бобові, молочка та риба допоможуть бути стрункішою.

Козеріг

Козерогам потрібно постійно розганяти обмін речовин, тому в страви потрібно додавати приправи: гострий перчик, м'яту, аніс, петрушку. Вони стимулюють травлення. Для експрессхуднення кращий варіант – яблучно-кефірна дієта. Намагайтеся їсти фрукти, сир, нежирне м'ясо. Консервовану продукцію краще виключити з раціону.

Водолій

Водолії не схильні до переїдання, у них є почуття міри. Картину псує алкоголь. Тому з ним розпрощатися в першу чергу. Протягом дня споживати більше молочки: кефір, йогурт, овочеві салати, наприклад, з м'ясом птиці. Якщо побачите тістечка та копченості – біжіть геть.

Риби

Риби – натури дуже ранимі, але закушувати стрес не люблять. Повнота приходить через проблеми зі здоров'ям. Харчуватися треба дрібно, невеликими порціями і в один і той же час. Їжте побільше свіжих овочів, горіхи, гранати і морепродукти. Забудьте про гострі страви.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: поради астролога, прогноз астрологів, Харчування і дієти, харчування, дієти, Поради, здоровий спосіб життя, Здоров'я, продукти
В тему