Поради

Лікар розказав, як правильно їсти редиску

Лікар розказав, як правильно їсти редиску

Лікарі відзначають, що редиска - дуже корисний продукт. Медик Михайло Гінзбург розповів, кому потрібно їсти редис з обережністю і як правильно вживати цей продукт.

На думку лікаря, через корисні властивості редис може уповільнити процес старіння організму, саме тому його так важливо вживати в їжу. Але людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту потрібно ставитися до поїдання редису з обережністю.

«Людям із захворюваннями шлунка, виразкою, гастритом і так далі потрібно бути обережними з редискою, тому що вона містить ефір і гіркоту, які дратують слизову шлунка і можуть викликати загострення. Краще, як мінімум, її вживати після їжі, а не перед їжею, тобто не натщесерце і не замість їжі. Також при наявності захворювань краще вживати її з чимось пом'якшувальним, наприклад, з маслом або зі сметаною», - зазначив лікар.

Тим, у кого знижена кислотність, редис допоможе поліпшити відділення шлункового соку і травлення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, харчування, здоровий спосіб життя, Здоров'я, Лікарі, Поради
В тему

Останні матеріали