Поради

Експерти назвали самий модний колір 2021 року

Експерти назвали самий модний колір 2021 року

Експерти у статті Daily Mail назвали коричневий колір наймоднішим в 2021 році.

Журналісти звернули увагу на те, що моделі знялися в рекламних кампаніях і пройшлися по подіуму численних показів колекцій весна-літо 2021 в одязі різних відтінків коричневого.

Так, наприклад, в травневій зйомці модного дому Gucci манекенниці представили нову лінійку Ouverture, в асортимент якої включені речі та взуття карамельного, бежевого і пісочного кольорів. В одязі аналогічних відтінків відобразили моделей марки Louis Vuitton, а також учасниць показу люксового бренду Fendi, який відбувся 25 квітня.

Крім того, за інформацією видання, багато знаменитостей позували в речах коричневого кольору. Підприємниця Кім Кардашьян 13 травня знялася в кавових замшевих штанях і рудому боді. Її сестра Кендалл Дженнер, в свою чергу, в квітні сфотографувалася в бежевому бікіні і вийшла в світ в гірчичному комбінезоні зі шкіри.

Крім цих зірок, у вбранні різних відтінків коричневого помітили таких знаменитостей, як модель Софію Річі і її сестру Ніколь, а також дизайнера Олівію Палермо.

Автори матеріалу підкреслили, що одяг, аксесуари і косметика коричневого кольору з'явилися в асортименті різних марок, а саме, Andre Assous, Lele Sadoughi, Jackie Mack, Momma, Zara і Camilla, а також Alice + Olivia, Jacquemus, Ciate, Wilfred, Zimmermann і Rebecca Minkoff.

У квітні американський колорист Бьянка Хільер (Bianca Hillier) розкрила головні тренди у фарбуванні волосся в 2021 році. У список наймодніших світлих відтінків увійшли золотистий, попелястий, платиновий і блонд з рожевим відливом. Серед темних кольорів популярними виявилися теплий каштановий, глибокий чорний і припилений шоколадний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кім кардашян, мода, Модні тренди, одяг, жінки
В тему