Поради

Хто скоро може отримати підвищення на роботі

Хто скоро може отримати підвищення на роботі

Фахівці уточнюють, що в сузір’ї Близнюків Меркурій найбільш повно демонструє свій позитивний вплив.

Уже з перших днів травня відчувається збільшення потоку інформації, причому більшу її частину можна використовувати в свою користь. Три представники зодіакального кола буквально злетять по кар’єрних сходах.

Рак

Для Раків травень – це час, в який потрібно максимально сконцентруватися на роботі, щоб не упустити удачу. Особливо ця порада актуальна для тих, хто розвиває власний бізнес. Меркурій загострить інтуїцію, довіряйте своїм відчуттям – це дозволить уникнути фатальних помилок. Ваш покровитель – Місяць, при взаємодії з Меркурієм він дозволить закінчити проекти вчасно і здивувати начальство нестандартним підходом. Зараз не варто витрачати сили даремно, розробіть чіткий план і намагайтеся його дотримуватися.

Козеріг

Козерогам зірки радять не сподіватися на диво і тимчасово «відключити» емоції. У травні вам слід керуватися виключно логікою і холодним розумом. Сатурн займе сильну позицію по відношенню до Меркурія, тому в якийсь момент в кар’єрі потрібно буде йти напролом. Важливо додати нахабства і трохи агресивніше висловлювати свою точку зору, демонструючи потенціал – це оцінять, і в кар’єрі нарешті вдасться домогтися всього, чого так давно хотілося.

Стрілець

Стрільцям підвищення дістанеться без особливих зусиль. Астрологи стверджують, що ви можете сподіватися тільки на удачу, і вона обов’язково вам посміхнеться. Представники цього знаку виявляться в потрібний час в потрібному місці. Хоч для вас такі легкі нагороди і незвичні, відмовлятися від пропозиції не варто. В результаті травневе підвищення виявиться прохідним, адже ви гідні більшого і зараз саме час це довести. Експерти рекомендують уважніше підбирати собі союзників, адже кадри вирішують все.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, робота, Кар'єра
В тему