Поради

Самі працелюбні і ліниві люди за знаком Зодіаку

Самі працелюбні і ліниві люди за знаком Зодіаку

З самого дитинства нас вчили, що працювати добре, а лінуватися погано. І тим не менше, багатьом так і не вдається дотримуватися цього принципу.

Хтось важко витримує навіть звичайний 8-годинний робочий день, а хтось взагалі може цілими днями не вилазити з-під теплої ковдри. Від чого це залежить? Психологи впевнені, що від темпераменту, педагоги - що від виховання, ну а астрологи, звичайно, вважають, що все залежить від зірок. Розповідаємо про найпрацьовитіші і ледачі знаки Зодіаку.

Овен

У цього знаку досить суперечливе ставлення до роботи. З одного боку, вони справжні трудоголіки, які просто не можуть сидіти без діла. З іншого боку, змусити їх виконувати рутинну роботу практично неможливо. Вони будуть займатися тільки тим, що їм цікаво. А цікаво їм дізнаватися щось нове, спілкуватися з людьми, займатися наставництвом або подорожувати. Знайшовши свою справу, вони, як правило, не можуть зупинитися і працюють на знос. Тому змушувати відпочивати їх часом доводиться насильно.

  • Відповідні професії: журналіст, блогер, екскурсовод, адвокат, продавець, політик, педагог.

Телець

Один з найбільш ледачих знаків зодіаку, який, втім, не відчуває з цього приводу ніяких докорів сумління. Вони не люблять метушні, зайвої біганини і змін. Зате здатні дотримуватися всіх інструкцій, методично копатися в паперах, робити розрахунки або рубати дрова. Правда, з однією-єдиною метою – щоб потім всі нарешті від них відстали. Тельці з тих, хто може взяти довгу відпустку за свій рахунок і поїхати на все літо в село гойдатися в гамаку. Однак така установка на лінь може бути виграшною. Практика показує, що поки одні ганяються за грошима, до Тельців вони ніби липнуть самі.

  • Відповідні професії: бухгалтер, юрист, підприємець, ресторатор, мистецтвознавець, агроном.

Близнюки

Чудові працівники, яких не налякати навіть ненормованим графіком і режимом багатозадачності. А все тому, що їм не дає спокою їх природна активність. У представників цього знаку прекрасно розвинена і емоційна, і інтелектуальна сфера, що дозволяє їм досягати успіху в творчості і роботі з людьми. Близнюкам подобається бути в центрі подій, вони не шкодують сил для досягнення цілей і часто роблять навіть те, про що їх не просять. Втім, не потрібно забувати про подвійність їх натури. Коли у Близнюків закінчується зарядка, вони впадають в такий анабіоз, що витягти їх звідти дуже складно.

  • Відповідні професії: дизайнер, актор, письменник, журналіст, науковець, бізнесмен, менеджер з продажу.

Рак

Від природи вони дещо ліниві, але по кипучій діяльності Раків цього ніколи не запідозриш. Просто лінуватися їм соромно, і тому вони не тільки самі розвивають бурхливу активність, але і втягують в це інших. Кар’єрні перспективи для них – дуже слабкий стимул, а жінки-Раки взагалі охоче задовольняються роллю домогосподарки. Але якщо представники цього знаку знаходять собі заняття до душі, то працюють з повною самовіддачею. Також вони здатні на трудові подвиги, якщо роблять це заради близьких людей.

  • Відповідні професії: психолог, викладач, критик, мистецтвознавець, садівник, учений, кухар.

Лев

Амбіцій у цього знаку хоч відбавляй, але ось перевернути гори заради їх реалізації вони не готові. Ставлення до роботи у Левів зводиться до простої формули – «не царська це справа». А тому вони будуть вправно ухилятися від рутини, прибирання і нудних звітів і при цьому охоче роздавати розпорядження, навіть якщо ніхто цього особливо не потребує. Помічено, що жінки-Леви набагато активніші чоловіків-представників цього знаку, яким комфортно просто царственно лежати на дивані. Будь-яку свою виконану роботу вони підносять оточуючим, як справу державної ваги. Як правило, реалізуються на керівних посадах.

  • Відповідні професії: викладач, режисер, продюсер, тренер, дизайнер, спеціаліст з реклами.

Діва

Справжні трудоголіки. Все, за що вони беруться, вони роблять акуратно і з почуттям повної відповідальності. Діви легко підкоряються керівництву, правилам і службовими інструкціями, часом забуваючи про власні інтереси і про час. Складнощі виникають лише тому, що вони хапаються за все і відразу. Втім, це в кінцевому підсумку і приносить їм успіх – Діви часто досягають кар’єрних висот на будь-якому терені.

  • Відповідні професії: юрист, директор, бізнесмен, лікар, педагог.

Терези

Ті ще ледарі. Красиве життя манить їх куди більше, ніж трудові звершення. Однак Терези розуміють, що для того, щоб жити в своє задоволення, потрібно добре попрацювати. Але рутинне перекладання папірців з місця на місце не для представників цього знаку. Їм важливо відчути результат. Працювати, закатавши рукава, Терези будуть тільки якщо бачать в цьому сенс. І при цьому все одно будуть підспудно сподіватися, що хтось зробить всю роботу за них. Причому це стосується і домашніх справ.

  • Відповідні професії: стиліст, фотограф, актор, комерсант, дипломат, власник турагентства.

Скорпіон

Завжди при справах. Не те щоб їм зовсім не була властива лінь, це вони можуть. Але не хочуть. Робота для Скорпіонів - своєрідний спосіб втекти від самих себе і від своєї внутрішньої отрути. При цьому емоційна складова - дуже важливий фактор. Скорпіони можуть здійснювати трудові подвиги заради дружнього колективу або, навпаки, з почуття помсти комусь. Втім, через ці особисті обставини істинний сенс роботи часом від них вислизає. За вдачею Скорпіони дослідники – їм подобається вивчати психологію, природу речей, докопуватися до самої суті.

  • Відповідні професії: політик, держслужбовець, власник власного бізнесу, чиновник, психолог.

Стрілець

Ніколи не сидять на місці. Не можна сказати, що це пояснюється винятковою працьовитістю – просто в стані спокою Стрільцям стає нудно. Вони не розуміють, як можна лінуватися і навіщо, якщо навколо стільки цікавих занять, які треба переробити. В роботі Стрільці активні та ініціативні, але змусити їх весь день сидіти в офісі нереально. Зате з них виходять хороші організатори та керівники, здатні запропонувати несподівані рішення.

  • Відповідні професії: екскурсовод, журналіст, мандрівник, блогер, сценарист, правозахисник.

Козеріг

Чемпіони по працездатності. Цілеспрямовані, наполегливі, вони мають колосальні внутрішні ресурси, що дозволяють їм досягати успіху. Козероги майже ніколи не втомлюються і крок за кроком рухаються до вершин. Але з іншого боку, якщо вони запланували собі відпочинок, їх уже ніщо не зіб’є з наміченої мети – відпочивати вони теж будуть на повну котушку.

  • Відповідні професії: політик, підприємець в сфері освіти, директор, керівник рекламної служби, бухгалтер.

Водолій

Це люди настрою. Працювати добре і багато вони можуть, але тільки якщо у них є натхнення для цього. Тому найчастіше Водолії досягають успіху в творчих професіях. Заради своєї мрії вони здатні перевернути гори. Але якщо робота з цією мрією не збіглася, то старанності від них чекати не доводиться. Швидше за все, працювати вони будуть суто формально, а заведуть собі віддушину у вигляді курсів фотографії або живопису, драмгуртка або танців.

  • Відповідні професії: художник, режисер, актор, журналіст, письменник, дизайнер, учений.

Риби

Вважається, що представники 12-го знаку Зодіаку не від світу цього, і це позначається і на їхньому ставленні до роботи. Що ними рухає і навіщо – для оточуючих часом загадка. Вони мотивовані найфантастичнішими мріями, заради досягнення яких здатні на будь-які трудові подвиги. Риби з тих, хто, як то кажуть, довго запрягає, але потім демонструє колосальний результат, який здавався нереальним для інших.

  • Відповідні професії: перекладач, психолог, мистецтвознавець, музикант, вчитель, декоратор.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп, робота, психологія
В тему

Останні матеріали