Поради

Найпопулярніші тренди в макіяжі всіх часів: ТОП

Найпопулярніші тренди в макіяжі всіх часів: ТОП

Мешканки Великобританії назвали найпопулярніші тренди в макіяжі всіх часів. Результати опитування, яке провів британський ритейлер The Centre: mk, потрапили в розпорядження The Sun.

  • За результатами дослідження, в якому взяли участь близько двох тисяч жінок, на першому місці серед світових макіяж-трендів стала червона помада, що отримала свою популярність завдяки актрисі Мерлін Монро.
  • На другому місці опинився макіяж в стилі smoky eyes (техніка макіяжу очей з плавним переходом тону від світлого до темного).
  • Третє місце в списку зайняла автозасмага.
  • Четверта сходинка – накладні вії.
  • На п’ятому місці опинилися широкі чорні стрілки, як у співачки Емі Уайнхаус.

Крім цього, в топ-30 трендів увійшли матова помада, контуринг і прозорий блиск для губ.

Також респонденти зізналися, що не можуть уявити своє життя без туші для вій (45% опитаних), тонального крему (29%) і бальзаму для губ (28%).

Прессекретарка The Centre: mk Кім Пріст пояснила, що в цей час на споживчі тенденції найбільше впливають поп-культура і соціальні мережі.

«Макіяж відображає як нашу індивідуальність, так і наш настрій. Всі ми любимо надихатися, експериментувати і знаходити те, що підходить нам найбільше», - підкреслила вона.

Раніше в квітні експерти оцінили розумові здібності жінок з яскравим макіяжем. Вчені проводили експеримент в два етапи. Спочатку вони запропонували 1229 учасницям уявити кілька життєвих ситуацій, як-от романтичне побачення, співбесіду на роботу і зустріч з друзями. Після цього половині з них нанесли на обличчя велику кількість косметики. В ході опитування з’ясувалося, як «поліпшена» зовнішність вплинула на самовідчуття всіх учасниць. В результаті ці показники виявилися приблизно рівними для обох груп.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: макіяж, Модні тренди, косметика, великобританія, жінки, Знаменитості, цікаво знати, історія, мода
В тему