Поради

Що станеться, якщо випадково наступити на могилу на кладовищі

Що станеться, якщо випадково наступити на могилу на кладовищі

Кладовище – місце з дуже сильною енергетикою. Коли ви приходите туди, варто дотримуватися певних законів і правил, і вже тим більше не наступати на могили.

У чому небезпека

Існують не тільки прикмети, які забороняють наступати на могили. Церква також вважає, що ходити по могилі рівнозначно неповазі. Однак релігійні правила дозволяють виправити ситуацію. По-перше, потрібно вибачитися перед небіжчиком, а після – поставити свічку.

Якщо говорити про народні прикмети, то всі вони – негативні. Якщо в релігії кладовища вважаються місцем упокоєння душ, то в народі вони завжди вселяли страх і вважалися концентрацією темної енергії.

  • Перша прикмета свідчить, що, якщо наступити на могилу, то можна викликати гнів небіжчика, який там лежить. Далі все вже залежить від його могутності і того, як сильно він розлютився.
  • Ще одна популярна прикмета вказує на те, що енергетика на кладовищі негативна і несе різні хвороби. Тому людина, що наступила на могилу і доторкнулася до енергетики померлої людини, може відчути нездужання. Якщо ситуацію не виправити, хвороба може стати вкрай важкою. У найгіршому випадку – все це перекинеться на сім’ю.

Що робити

  • По-перше, потрібно уважно ходити по кладовищу, щоб не наступати на чужі могили. Як правило, вони обгороджені, тому, щоб наступити на них, потрібно дуже постаратися.
  • Коли ви на кладовищі, тримайтеся спеціальної стежки, так як не наступати, ні переступати через могили не можна. Прикмети говорять, що це може погано скінчитися.
  • Якщо ви все-таки наступили на могилу, відразу ж зійдіть з неї. Це дійсно неповага до покійної людині. Згідно з прикметами і церквою, потрібно вибачитися і помолитися за упокій. Цього буде досить.
  • За версією психологів, прикмети працюють за допомогою самонавіювання. Багато речей ми притягуємо до себе самі, бо постійно думаємо про це. Тому можна спробувати відмову – забути про те, що ви наступили на могилу і продовжити свій шлях, як ні в чому не бувало. Це допоможе викинути ситуацію з голови і не притягувати негативні наслідки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кладовище, поради астролога, психологія
В тему