Поради

4 риси, за які іноземці обожнюють українок

4 риси, за які іноземці обожнюють українок

Дедалі більше українок переїжджають за кордон, і на це є причина.

«Лояльність – ось, що головне», - говорив один араб, пояснюючи, чому з кожним роком в Ємені чоловіки все частіше одружуються на українських жінках.

За його словами, в українках вони цінують сімейність, шанобливе ставлення до старших, доброту, хазяйновитість і спокійний характер. А у відповідь дівчата отримують повне забезпечення, турботу і відданість чоловіка. Хоча про останнє щодо східних чоловіків ми б говорити не поспішали...

Але, як вони самі запевняють, одна справа ходити на побачення з різними жінками і інше – любити єдину, яка ростить твоїх дітей. І Ємен – далеко не єдина країна, де наших красунь носять на руках. Не беручи до уваги країни-сусіди, в Європі, США і навіть Австралії живуть тисячі українок.

Ось декілька особливих якостей, за які нас поважають чоловіки інших національностей.

Незалежність

Ми дуже горді і норовливі. Для української дівчини піти з відносин, які її не влаштовують, нічого не варто. Ми любимо турботу, але терпіти не можемо рамки і необхідність під когось підлаштовуватися. А тому, навіть якщо українки спізнюються на побачення або показують характер друзям в оточенні чоловіка, вони ніколи від нас не відмовляться. Влаштовувати скандали – це вже зайве, але завжди тримати хлопця на дистанції – те, що ми вміємо робити на всі сто відсотків. У чоловіка завжди залишається відчуття, ніби ми можемо ухилитися, так що він подвійно намагається завоювати нашу увагу.

Хазяйновитість

Жити з людиною, яка буде чекати заповнення посудомийки, коли в раковині дві тарілки, неможливо. Українські дівчата терпіти не можуть безладу, адже для нашої культури прийнято, що всі члени сім’ї повинні підтримувати порядок заради створення приємної атмосфери будинку. Ми не змітаємо крихти на підлогу рукою, а акуратно витирають стіл вологою ганчіркою і збираємо їх в руку. Ми не скидаємо речі в дальній кут шафи, а відпарюємо їх і розвішуємо за кольорами і фасонами, або акуратно складаємо на полиці. У побутовому плані нам немає рівних, і чоловіки це чудово розуміють, а тому і цінують.

Доглянутість

Вийти в люди з темними колами під очима або облупленим лаком – ні, залиште це європейцям. Маючи досвід життя в Європі, можна точно сказати: доглянутіш за нас немає нікого. Ми приймаємо душ кілька разів на день, користуємося зубною ниткою, робимо епіляцію, фарбуємо і укладаємо брови, не забуваємо про педикюр навіть взимку. Для іноземок нормально ходити як попало, але нам цього не зрозуміти. Саме доглянутість робить українок найкрасивішими жінками, заради яких женихи навіть готові летіти до нас в країну.

Стриманість

Так, ми теж сваримося з хлопцями та чоловіками, але робимо це наодинці, а не при його друзях або незнайомцях. Скільки разів доводилося бачити, як іноземки накидалися на своїх хлопців зі звинуваченнями або зовсім забували про те, що на вечірках повинні нести відповідальність за себе, а після «виносили мозок» чоловікові. Наша гордість ніколи не дозволить впасти в бруд обличчям – навіть в разі провокації ми вміємо бути стриманими, ніж потрібно пишатися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шлюб, стосунки, Україна, жінки, українці, чоловіки
В тему

Останні матеріали