Поради

Як ми позбавляємо себе грошей

Як ми позбавляємо себе грошей

Напевно, багато хто з нас замислювався, чому до когось гроші самі липнуть, а у інших вічні грошові проблеми, люди не вилазять з боргів і кредитів. Відповідь на це питання багатьом не сподобається, але часто люди самі себе позбавляють грошей.

Яким же чином це відбувається?

Гроші - це не просто папірці і монети. Вони дуже сильно енергетично заряджені очікуваннями, прокльонами, прагненнями. Деякі навіть плутають слова «щастя» і «гроші» або ж «любов» і «гроші». Тому, звичайно ж, важливо, як ви ставитеся до цього поняття.

  1. Тут є два варіанти «гроші – зло» і «гроші – добро». Якщо ви міркуєте по типу: «всі біди від грошей», «гроші зіпсували людини» - ви точно на боці «зла». А це означає, що навряд чи грошики будуть приходити до вас легко. Подумайте самі – вам би хотілося ходити в гості до людини, який вважає, що від вас всі проблеми? Або що ви зіпсували життя тому, кого людина любила? Думаю, вам було б як мінімум некомфортно, і ви б вважали за краще покинути такий будинок. Так само і з грошима – вони не приходять туди, де їх бояться або відкидають.
  2. До речі, є ще варіант відкидання грошей - презирство до них. «Я про них не думаю», «для мене гроші нічого не значать», «так це просто папірці» - звичайно, гроші будуть просто «щасливі» виявитися в руках такої людини. Власне, що і відбувається – нічого не значать, навіщо вони тоді взагалі вам потрібні?
  3. Тому варто проявляти хоча б повагу до того, що хочеться мати: тримати гроші в приємному місці, хорошому гаманці, піднімати із землі навіть дрібні (так-так, якщо лінь нагнутися за копієчкою, годі й чекати, що гривня сама заплигне в гаманець), розправляти купюри, а не жмакати їх, вести облік.
  4. Про «гроші люблять рахунок» багато хто чув. І це теж одна з граней любові до них – дбайливе ставлення і дбайливе витрачання. Не подобається «рахувати копійки» - вони перестануть до вас приходити. А ось тих, хто веде облік і кому не все одно, куди пішла «копієчка», чекає відповідна любов і визнання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, поради астролога, цікаво знати
В тему

Останні матеріали