Експерти дали людям низку рекомендацій, як правильно вибирати паски на Великдень.
- Купуючи паску, важливо звертати увагу на верхівку – вона повинна бути сухою. В іншому випадку, паска може виявитися зіпсованою ще до закінчення терміну придатності. Крім того, не допускається, щоб на пасці були підгорілі місця.
- Фахівці також розповіли, як вибирати яйця і сир. При покупці яєць слід дивитися на дату сортування і зовнішній вигляд продукту. Яйця повинні бути рівними, гладкими, мати правильну форму і рівномірне забарвлення.
- Хороший сир, в свою чергу, завжди білого кольору з кремовим відтінком і має трохи кислуватий запах. Консистенція продукту повинна бути м’якою, ніжно-маслянистою і однорідною.
«Продукти, що швидко псуються, зберігайте в холодильнику, причому окремо від сирої продукції. Не допускайте зберігання готових страв в теплі, на краю плити, в духовій шафі, адже все це підсилює ризик виникнення і розмноження мікроорганізмів», - підкреслили експерти.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чи жив св. Андрій в Україні, і чому в це свято ворожать?
2 Грудня 2025
У центрі Луцька почали прикрашати головні ялинки
2 Грудня 2025
Чому люди стають залежні від горілки, і чи всі можуть вилікуватися?
17 Листопада 2025
ОРГАНІЗАЦІЯ ІВЕНТІВ, ОРГАНІЗАЦІЯ НОВОРІЧНИХ ВЕЧІРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ СПОРТИВНИХ ЗАХОДІВ
27 Жовтня 2025
Як порадувати чоловіка: особливості вибору подарунків
16 Вересня 2025
Як контролювати свій тиск, щоб не було інсульту?
5 Серпня 2025
Що не можна робити в Яблучний Спас
29 Липня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Реклама







