Поради

Як правильно вибрати паску на Великдень

Як правильно вибрати паску на Великдень

Експерти дали людям низку рекомендацій, як правильно вибирати паски на Великдень.

  • Купуючи паску, важливо звертати увагу на верхівку – вона повинна бути сухою. В іншому випадку, паска може виявитися зіпсованою ще до закінчення терміну придатності. Крім того, не допускається, щоб на пасці були підгорілі місця.
  • Фахівці також розповіли, як вибирати яйця і сир. При покупці яєць слід дивитися на дату сортування і зовнішній вигляд продукту. Яйця повинні бути рівними, гладкими, мати правильну форму і рівномірне забарвлення.
  • Хороший сир, в свою чергу, завжди білого кольору з кремовим відтінком і має трохи кислуватий запах. Консистенція продукту повинна бути м’якою, ніжно-маслянистою і однорідною.

«Продукти, що швидко псуються, зберігайте в холодильнику, причому окремо від сирої продукції. Не допускайте зберігання готових страв в теплі, на краю плити, в духовій шафі, адже все це підсилює ризик виникнення і розмноження мікроорганізмів», - підкреслили експерти.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: великдень, свято, продукти, Поради
В тему