Поради

Самі нещасні люди за знаком Зодіаку

Самі нещасні люди за знаком Зодіаку

Рівень удачі не залежить від виключно дати народження, адже доля людини в її руках.

Саме тому астрологи, виділяючи нещасливі знаки, говорять виключно про якості характеру і реакції, яка властива їм в моменти стресових ситуацій. Три знаки зодіаку частіше за інших бувають не задоволені життям і стикаються з великими складнощами в процесі досягнення цілей.

Діва

Діви відрізняються врівноваженістю, проте коли вони виходять з цього стану, їх щось злить або засмучує – вони не в силах впоратися зі своїми емоціями. Якщо в звичайний час вони досить відповідальні і розважливі, то коли труднощі наростають сніговим комом, вони реагують емоційно і просто ламаються під тягарем проблем.

Це може стати причиною депресії у Дів. Хоча вони виглядають оптимістами, всередині вони песимісти.

Скорпіон

Придушення емоцій – головна проблема Скорпіонів, яка робить їх нещасними. Вони не прихильники зовнішнього вираження почуттів, вважають за краще бути строгими і розважливими, а емоції в більшості ситуацій визнають недоречними.

Рак

У нещасливості Раків є дві поважні причини. По-перше, представники цього знаку часто відчувають сліпі ревнощі, чим неймовірно виводять близьких людей і самі страждають від власних переживань. По-друге – Раки бояться самотності, як вогню. Навіть один день наодинці з собою приносить їм страждання, при цьому, коли вони знаходять другу половинку, починає страждати вона. Ось така у Раків дилема.

До числа нещасливих знаків зодіаку астрологи також нерідко зараховують Риб і Козерогів. Перші не можуть відпустити проблему, якщо вже невдача з ними трапилася, другі – роздмухують з нешкідливої перешкоди труднощі вселенського масштабу. Але навіть їм не переплюнути «велику трійцю», яка так і притягує до себе невдачі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, гороскоп, психологія
В тему