Поради

Коли жінкам найкраще народжувати дітей за знаком Зодіаку

Коли жінкам найкраще народжувати дітей за знаком Зодіаку

Відомий екстрасенс Мехді Ебрагімі Вафа розповів, коли представницям різних знаків Зодіаку потрібно замислюватися про материнство.

Овен

Для Овнів важливе значення має родинне вогнище. Представниці цього знаку готові народити дитину, якщо всередині сім’ї вони відчувають гармонію, стабільність і повагу. Однак навіть при дотриманні всіх умов ці жінки частіше роблять вибір на користь кар’єри.

Телець

Тельці залежать від конкретної ситуації. У них з’являється бажання мати дітей, якщо є любов. При її відсутності бажання буде чекати свого часу. У їхньому випадку складно назвати конкретний вдалий час.

Близнюки

Міцний союз для Близнюків безпосередньо пов’язаний з дітьми. Вони керуються не тільки власним бажанням стати матір’ю, але і бажанням обранця стати батьком. У разі непередбачених обставин вони завжди будуть захищати інтереси дитини.

Рак

У Раків бажання материнства може проявитися дуже рано. Але головним фактором стане впевненість жінок цього знаку зодіаку в матеріальній основі для того, щоб забезпечити дитині хороше майбутнє.

Лев

Жінки-Леви можуть вперше задуматися про материнство вже в 20 років, так як у них дуже розвинений материнський інстинкт. Нерідко їм доводиться відкладати питання народження дитини всупереч власним бажанням.

Діва

Діви практично завжди знають, чого саме хочуть. Це стосується і питання материнства. Для них діти не можуть стати тягарем. Емоційні представниці цього знаку зодіаку не зупиняться перед бажанням мати дітей навіть після сорока років, причому можуть зробити це не раз.

Терези

У питанні народження дітей Терези не стануть зважувати рішення. Представниці цього знаку знають про просту істину – життя одне – і часто діють під цим гаслом. Вони бачать особливу цінність у радості материнства.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони стають прекрасними мамами, вони готові виховувати своїх чад. Вони відносяться до питання материнства усвідомлено і самостійно. Їх рішення в цьому безповоротно. Представниці цього знаку не розгубляться, в якому б віці не стали мамою.

Стрілець

Стрільці обожнюють дітей і часто мріють про велику сім’ю з дитинства. Вони з трепетом і повагою ставляться до сімейних цінностей. Заради бажання материнства вони готові перевернути світ.

Козеріг

Козероги готові до материнства в будь-якому віці і нерідко стають багатодітними мамами. Завдяки силі характеру вони справляються з будь-якими проблемами, особливо якщо відчувають підтримку другої половинки.

Водолій

Водолії відрізняються загостреним почуттям відповідальності в питанні материнства. Вони все глибше занурюються в тему материнства з віком, що має ряд позитивних моментів.

Риби

У Риб трапляється великий часовий проміжок між усвідомленням бажання материнства до народження дитини. Ці жінки до всіх серйозних питань підходять ґрунтовно, тому при народженні довгоочікуваного малюка вони відчувають себе найщасливішими матерями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, прогноз астрологів, поради астролога, діти, жінки
В тему