Поради

Як добитися гармонії в сім’ї з допомогою фен-шуй

Як добитися гармонії в сім’ї з допомогою фен-шуй

Кожна сім’я прагне до гармонії і рівноваги в оселі. Іншими словами, це ключ до життя фен-шуй.

Секретом досягнення таких взаємин є оцінка простору вашого будинку. Ми повинні знати, як реалізувати фен-шуй секрети в особистій обстановці, щоб створити той самий бажаний баланс у навколишньому середовищі.

  • По-перше, необхідно перевірити двері і вікна. Двері в понятті фен-шуй є батьків, а вікна - дітей. Так що якщо в будинку занадто багато вікон, то діти в буквальному сенсі можуть захопити весь простір. Варто звернути увагу і на той факт, коли в будинку відсутні двері - це позбавляє батьків авторитету.
  • Фен-шуй вчить, що гармонійна сім’я починається з хорошої кухні та їдальні. Це те місце, де родичі збираються разом і обмінюються енергією. Ідея полягає в тому, щоб кожен міг насолоджуватися товариством один одного і не намагатися втекти в свою кімнату як можна швидше. Намагайтеся прибирати технічні прилади (комп’ютер, телевізор) з місць, де збирається вся родина.
  • Розміщення спалень також має важливе значення для фен-шуй. Молодші діти повинні знаходиться ближче до батьків, щоб відчувати себе в безпеці і комфорті. У міру дорослішання дитина може міняти розташування спальні, але головне, щоб він не відчувала себе вигнаною.
  • Одна з найголовніших проблем, що виникає в процесі створення ідеальної родини - це нові технології. Комп’ютери, планшети, плеєри стають ніби ще одним членом сім’ї, але не в кращому сенсі. Кожен раз, коли дитина захоплена який-небудь комп’ютерною грою або серіалом, то вона направляє свою енергію в інше місце. Кращим рішенням стане вітальня з великим телевізором. Щовечора можна влаштовувати спільні перегляди кіно і обговорення побаченого - це поліпшить взаємодію дітей з батьками.
  • Створюйте сімейний час. Для гаджетів і інших речей виділіть певні моменти, які нікому не заважатимуть. Необхідно знаходити час, щоб поговорити з сім’єю вечорами. Це створює відчуття тепла, наповнює кожного силами. Поставте мету побудувати щасливу сім’ю і рухайтеся до неї за допомогою фен-шуй. Ви здивуєтеся, як енергія у вашому будинку зміниться на краще!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Феншуй, дім, Сім'я, психологія, поради астролога
В тему

Останні матеріали