Поради

Як зняти негатив у відносинах з допомогою феншуй

Як зняти негатив у відносинах з допомогою феншуй

Найбільший негатив в феншуй пов’язаний з енергією річний зірки П’ятірки-жовтої. У 2021 року зірка прилетіла на південний схід.

Про це повідомила експертка китайської метафізики (Феншуй, Ба Цзи, Ці Мень Дун Цзя) Султанбекова Шелі.

У квітні шкідливість П’ятірки буде посилена впливом місячної зірки хвороби - Двійки-чорної. Південний схід таким чином стає дуже неприємним сектором.

Але частина південного сходу, а саме земна гілка Дракона Чень, облагороджена силою одного з Шляхетних помічників року - Великої Інь або Місяця.

Активуючись в хороший час, Місяць допомагає нам відновлювати відносини після сварок, налагоджувати зв’язки, знімає накопичений негатив.

Гарна новина полягає в тому, що в квітні сила Великої Інь буде максимальною.

На жаль, у зв’язку з наявністю в секторі двох шкідливих зірок традиційно активувати енергію Місяця за допомогою фонтанчика або вентилятора ми не можемо.

Але енергія металу, послабляючи силу земляних зірок П’ятірки і Двійки, буде не тільки доречною, але і вельми корисною. Вона допоможе роздрібнити «земляні» проблеми і зняти частину негативу, пов’язаного з енергією поганих зірок феншуй.

Експертка вибрала для вас дві сприятливі дати для активізації енергії Місяця в квітні: 10 квітня в двогодинку Дракона (08:00-09:00) і 13 квітня в двогодинку Кролика (06:00-07:00).

Отже, що ж потрібно зробити?

Стоячи в центрі вашого приміщення зі звичайним туристичним компасом, потрібно знайти у зовнішній стіні вашого будинку, квартири або офісу область земної гілки Чень. Вона відповідає компасному сегменту 113-127 градусів.

У зазначений час енергію в цій області потрібно активувати за допомогою металевого дзвіночка. Ви просто продзвонюйте розташування Місяця поблизу зовнішньої стіни вашої квартири. Таким чином ви стимулюєте Місяць до дії, до того, щоб він допоміг вам зняти накопичений негатив у відносинах з вашими близькими і зовнішнім оточенням.

Звичайно ж, ви не дзвоніть в дзвіночок весь час. Але можна зробити кілька підходів протягом години, щоб дзвонити дзвіночком кілька секунд.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Феншуй, поради астролога, цікаво знати
В тему