9 Лютого 2019
Новини

Фен-шуй для гаманця: що робити, аби завжди були гроші

Фен-шуй для гаманця: що робити, аби завжди були гроші

Аби гаманець ніколи не порожнів – мрія багатьох. А що робити, якщо гроші течуть рікою, і витрати набагато більші за доходи?

Наші поради допоможуть вам зрозуміти, що ви робите неправильно по відношенню до власних коштів та свого гаманця.

Про це пише Країна24.

Гаманець тільки свій і ні в якому разі не «древній»

Гаманець можна використовувати тільки 2-3 роки, після чого він вже не утримує гроші – навпаки, старий гаманець сприятиме постійним витратам.

Ні в якому разі не використовуйте знайдений або старий гаманець! По-перше, він може бути старим. По-друге, ви можете перетягнути на себе невдачу попереднього власника.

Не зберігайте в гаманці квитанції та рахунки

Деякі люди звикли зберігати неоплачені рахунки і квитанції в гаманці. Це зручно, але дуже шкідливо з точки зору Фен-шуй. Ці папірці створюють енергетичні перешкоди, втягуючи власника в постійні борги.

Підбирайте правильний колір

Найбільш сприятливими для гаманця вважаються кольору Землі (коричневий, жовтий, помаранчевий, золотий, сріблястий або білий).

Також можете звернути увагу на червоні гаманці для активного залучення грошової енергії. Але в цьому випадку потрібно вибирати модель найвищої якості, щоб вона виглядала дорого і привертала багатство.

Хорошим кольором для гаманця по Фен-шуй буде зелений – для процвітання і багатства.

А ось від гаманця кольору Води (бузковий, синій, блакитний) варто категорично відмовитися: гроші з нього будуть весь час витікати.

Не даруйте старий гаманець

Якщо гаманець порвався або забруднився, викиньте його. Дарувати його ні в якому разі не можна –  інакше за ним підуть і гроші.

гроші в гаманці
гроші в гаманці

Підтримуйте в гаманці порядок

Купюри в гаманці повинні бути розгладжені, навіть якщо вони старі і пошарпані. Розкладіть їх за номіналом – від великих до дрібних. Не засовуйте в гаманець здачу абияк: це може відлякати удачу. Найкраще купити гаманець з різними відділеннями, щоб легше було підтримувати порядок.

Крім того, акуратний гаманець виглядає естетично привабливішим, що додасть вам впевненості в собі.

Також запам'ятайте нехитрі правила, які допоможуть вам уберегти і примножити ваші фінанси:

  • 3 китайських монетки, з'єднані червоною стрічкою, –  справжній магніт для грошей. Носіть їх поруч з купюрами.
  • А щоб привернути до себе гроші і удачу, в перший день місяця треба покласти в гаманець талісман, який відповідає вашій стихії

Читайте також:

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна
В тему