Поради

Самі пристрасні коханці за знаком Зодіаку

Самі пристрасні коханці за знаком Зодіаку

Астрологи запевняють: зірки впливають на все, навіть на сексуальний темперамент. Так що поведінка в ліжку залежить від знаку зодіаку. Представники всього п’яти з них обіцяють незабутні ночі.

Телець

Один з найбільш тактильних знаків. Тримати за руку, обіймати, гладити, цілувати – все це йому необхідно, навіть якщо ви просто дивитеся телевізор або прогулюється в парку. А вже потрапляючи в ліжко, Телець дає собі волю, використовуючи всі ці ніжності, щоб завести партнера. До речі, він не з тих, хто потім повертається спиною і засинає. Обнімашки гарантовані до ранку.

Лев

Представники цього знаку завжди повинні бути на виду, притягувати до себе увагу, погляди і протилежну стать. Вони впевнені в своїй привабливості, тому запросто знаходять спільну мову з потенційним партнером і досить швидко переходять до близького знайомства. Пристрасні, готові до експериментів, невтомні – це все про Левів.

Скорпіон

Чоловіки, народжені під цим знаком, привабливі для жінок, навіть коли нічого для цього не роблять. Жінки-Скорпіони таять в собі загадку, яку мріє розгадати кожен другий зустрічний (а то і перший). Пристрасть так і рветься з них, тому, якщо вже намічається весела ніч, Скорпіон буде діяти рішуче і свого не упустить.

Стрілець

Винахідливі, уважні до бажань партнера, завжди готові догодити – чи це не ідеал в ліжку?! Стрілець енергійний, може заразити своєю пристрастю і ентузіазмом навіть самого холодного партнера і вилікувати саму «хвору» голову. Не намагайтеся чинити опір, це марно.

Водолій

Представники цього знаку не менше пристрасні, ніж попередні, але без натиску. Вони сповнені ніжності і дбайливі, навіть якщо це коротка інтрижка, а не тривалі відносини. Їм життєво необхідна наявність предмету цієї самої ніжної пристрасті, так що з Водолієм завжди є шанс розвинути разову зустріч в щось більше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, кохання, стосунки
В тему