Поради

Самі балакучі люди за знаком Зодіаку

Самі балакучі люди за знаком Зодіаку

Вони розмовляють завжди і всюди: на роботі, на вечірках, під час поїздки в метро. Астрологи розібралися, які ж знаки зодіаку належать до найбільш балакучих.

Близнюки

Нескінченний потік слів цих хлопців неможливо зупинити, можна тільки уважно слухати або приєднуватися. Близнюків мало турбує обрана тема розмови, адже їх кмітливість і ерудованість дозволяє жваво обговорювати будь-який запропонований співбесідником варіант. Саме тому слухачі рідко бажають затикати красномовний повітряний знак: адже навіщо змушувати замовкнути того, кого так цікаво слухати?

Терези

Терези часто займають центральне місце в компаніях, тому що здатні підтримати будь-яку розмову. Якщо в ході бесіди виникає суперечка, Терезам вистачить вправності абсолютно ненав’язливо поставити співрозмовника на місце і мирно продовжити розмову. Повітряний знак любить поговорити, але найскладніше заткнути його стає тоді, коли знак починає говорити про себе. Терези не помічають, що перегинають палицю, списуючи гігантський потік слів на зайву щирість і відкритість.

Овен

Овни люблять говорити, використовуючи слово як знаряддя доказу своєї правоти, навіть якщо правотою там і не пахне. Попросити Овна замовкнути матиме наслідком те, що імпульсивний вогняний знак сприйме це як виклик, подвоївши старання. Відмітна риса Овнів - прямолінійність. Вони говорять вголос те, що зараз у них на думці, рідко замислюючись про наслідки. Часто подібні ситуації призводять до конфліктів, в яких Овен - відомий любитель посперечатися - влаштує справжнє словесне видовище, не гребуючи перегинати і вдаватися до образ.

Стрілець

Стрілець вважає ведення розмови мало не своїм обов’язком, тому прагне підштовхувати до діалогу всіх оточуючих людей. Стрілець здатний розговорити будь-кого, навіть якщо співрозмовнику спочатку не дуже подобалася ця ідея. Довгі паузи в розмові Стрільці не переносять на дух, тому прагнуть заповнити жартами, історіями і всім, що прийде в голову. Іноді Стрільці можуть здатися нав’язливими, але насправді знак щиро товариський, доброзичливий і здатний протараторити весь день.

Лев

Лев енергійний, і вихлюпує всю накопичену енергію на співрозмовника в ході спілкування. Вогняний знак здатний обговорювати все, навіть те, у чому він недосвідчений, майстерно вдаючи, що він природжений професіонал в темі розмови. У більшості випадків Леви користуються бесідою як зброєю, покликаною вразити співрозмовника і загнати в його чіпкі м’які лапи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, психологія, цікаво знати
В тему