Поради

ТОП-5 фанатів прибирання за знаком Зодіаку

ТОП-5 фанатів прибирання за знаком Зодіаку

Ви знали, що образи Мийдодира і Містера Пропера списані з реальних людей? Це схиблені на чистоті любителі ідеального порядку. Дізнатися, хто зі знаків Зодіаку до них відноситься, допоможе астрологічний рейтинг.

1 місце – Діва

Володіє маніакальною тягою до прибирання. Найменша порошинка на підлозі може довести її до істерики. Знає все про сучасні миючі засоби і скуповує останні новинки побутової хімії. Відважний боєць з брудом і винищувач мікробів. Вільний час присвячує пранню, дезінфекції та генеральному прибирання. Впадає в транс, побачивши плямочки на одязі.

2 місце – Овен

Активний борець за чистоту. У його будинку завжди ідеальний порядок, а речі розставлені строго по своїх місцях. Не може дозволити собі завести кішку або собаку, адже від них занадто багато бруду. Завжди носить з собою санітайзер і бактерицидні серветки. Як вогню боїться мікробів і кип’ятить білизну.

3 місце – Скорпіон

Не перетворює любов до порядку на культ, але намагається підтримувати чистоту. Строго стежить за зовнішнім виглядом. Його одяг завжди ідеально чистий і випрасуваний. Любить гігієнічні процедури і не ляже спати, поки не прийме душ.

4 місце – Рак

Побоюється підхопити небезпечну інфекцію і використовує під час прибирання засоби, що містять хлор. Любить перебирати шафи і позбавлятися від непотрібного мотлоху. Не виносить пил і протирає меблі кілька разів в день. Пишається потужним арсеналом для прибирання. Виходить на боротьбу з брудом, озброївшись миючим пилососом і паровою шваброю.

5 місце – Козеріг

Прагне підтримувати порядок в домі, але не є фанатом прибирання. Завжди виглядає чудово, завдяки ідеально відпрасованому одягу, який виглядає новим. Навіть шкарпетки, які носить декілька років. Педантично ставиться до зовнішнього вигляду. ЧНе вийде з дому з немитою головою. Багато часу проводить у ванній, доглядаючи за тілом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, цікаво знати, поради астролога
В тему