Поради

В яких країнах найчастіше займаються сексом

В яких країнах найчастіше займаються сексом

Суперечки про те, як часто людина повинна займатися сексом, ведуться не одне століття. Останні дослідження показали, що справа ця дуже індивідуальна і залежить від темпераменту і низки інших причин. Комусь достатньо одного разу на місяць, а хтось готовий займатися сексом мало не кілька разів на день. При цьому відмічено, що все-таки є і деяка залежність пристрасності від географічного регіону.

Соціологи поставили собі за мету не просто зібрати статистичні дані про потреби в сексі тих чи інших націй, а склали карту, на якій відобразили різними кольорами частоту занять сексом у різних народів. Щоб отримати правдиву інформацію, дослідникам довелося піти на невелику хитрість.

Відомо, що якщо запитати людину про те, скільки разів на тиждень він займається сексом, великий шанс отримати не дуже щиру відповідь. Щоб уникнути перебільшень, вчені сформулювали питання інакше: «Чи займаєтеся ви сексом хоча б раз на тиждень».

На карті синім кольором зображені місця, де найчастіше займаються коханням. Чим червоніша країна, тим рідше її жителі люблять один одного.

Як ми бачимо, найменш пристрасними виявилися японці. Це ні для кого не новина – в Японії дуже багато літніх людей і при цьому панують досить пуританські характери. З цим, очевидно, пов'язані і проблеми з народжуваністю в Країні висхідного сонця.

Самим «синім» місцем на карті планети виявилася Греція, де за статистикою живуть найбільші любителі сексу. А на другому місці опинилася Росія.

Серед лідерів також Китай, Італія і Німеччина. США і Великобританія виглядають на карті зовсім вже блідо, а в Африці самими байдужими до сексу виявилися жителі Нігерії. У ПАР ж, навпаки, не все так погано і жителі цієї країни найпалкіші на Чорному континенті.

Відповідає ця інформація дійсності чи ні, сказати складно. Зате добре відомо, що подібні дослідження майже завжди ламають стереотипи і дають несподівані результати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, китай, греція, сша, росія
В тему