Поради

Які знаки Зодіаку ніколи не зрадять

Які знаки Зодіаку ніколи не зрадять

Говорячи про знаки Зодіаку, багато хто хоче дізнатися: представники яких сузір’їв можуть нашкодити або зрадити. Однак астрологи закликають звернути увагу і на позитивні сторони. Вони розповіли, які знаки Зодіаку є найбільш відданими і вірними.

Рак

Поки емоційні потреби Рака задовольняються, а представник знаку відчуває себе в безпеці у відносинах, він буде зберігати вірність. Ракові дуже важливо знайти підходящого, «комфортного» партнера і затриматися поруч з ним. Раки не звикли псувати собі життя і руйнувати сім'ю. Якщо партнер цінує Рака, то йому навіть не прийде в голову зрадити, кажуть астрологи.

Скорпіон

Скорпіонам потрібен час, щоб зняти свій внутрішній захист і дозволити підпустити когось близько до себе. Відкрившись партнеру, вони стають надзвичайно лояльними і відданими. Однак, якщо довіра падає, навіть такі вірні люди, як Скорпіони, можуть зрадити. Основна причина, по якій Скорпіон може зрадити, - це помста. Вони дуже вміло здатні користуватися цим. Але якщо партнер буде вірним і відданим, він отримає те ж саме від Скорпіона натомість. Вони готові віддавати рівно стільки, скільки отримують.

Козеріг

Козероги звикли брати на себе відповідальність. Якщо у представника цього знаку Зодіаку серйозні стосунки, він, найімовірніше, вже почав думати про майбутнє і планувати його, не відхиляючись від свого задуму. Якщо Козероги незадоволені своїми відносинами, вони їх закінчать раніше, ніж зрадять. Хоча чоловіки-Козероги статистично менш вірні, жінки витягають їх на почесне третє місце, пояснюють астрологи.

Діва

Діви надзвичайно вірні, оскільки вони не стільки практичні в життєвих питаннях, скільки шалено бояться, якщо їх спіймають на зраді, а значить, зрозуміють, як вони недосконалі. До того ж у Дів зазвичай так багато обов’язків і справ, що їм просто ніколи мати когось на стороні. Для будь-якої Діви, будь то чоловік або жінка, знайти підходящого партнера дуже складно, адже вони вкрай перебірливі.

Телець

Тельці, скоріше, викриють в зраді своїх партнерів, ніж самі наважаться на пошуки пригод. Як і інші земні знаки Зодіаку, Тельці надзвичайно лояльні і зазвичай міцно тримаються за будь-якого партнера, якого вважають підходящим. Не зрадить Телець ще і з тієї причини, що йому буде просто лінь це робити, до того ж часто це вимагає великих витрат, як матеріальних, так і енергетичних.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, стосунки, психологія
В тему

Останні матеріали