Поради

Проста порада, як приготувати ідеальне пюре без грудочок

Проста порада, як приготувати ідеальне пюре без грудочок

Здавалося б, приготувати картопляне пюре не складає труднощів. Але не у всіх воно виходить повітряним, пишним і без грудочок.

Ось проста порада з приготування ідеального картопляного пюре. Просто дотримуйтесь інструкції і все обов'язково вийде.

  1. Для початку відваріть картоплю в підсоленій воді і зовсім трохи остудіть її. В цей час підігрійте молоко і вершкове масло. Пропорції продуктів вибирайте на свій смак: хтось любить побільше молока, комусь подобається поменше.
  2. Важливий момент: спочатку необхідно домогтися потрібної консистенції картоплі, а лише потім доводити смак пюре «до розуму».
  3. Найпоширеніший помічник у приготуванні картопляного пюре, звичайно, звичайний товкачик. Але сьогодні його відкладіть в сторону, оскільки з його допомогою, звичайно, пюре вийде, але щоб домогтися ідеальної консистенції, доведеться витратити досить багато часу. Куди менш енерговитратний спосіб – використовувати звичайне дрібне сито.
  4. Через нього просто перетираємо відварену картоплю в підготовлену ємність, а потім додаємо до нього підігріте молоко і масло.
  5. Ретельно перемішуємо інгредієнти, солимо і перчимо до смаку. Повітряне картопляне пюре ідеальної консистенції і без грудочок готове.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, кухня, рецепти, страви
В тему