Здавалося б, приготувати картопляне пюре не складає труднощів. Але не у всіх воно виходить повітряним, пишним і без грудочок.
Ось проста порада з приготування ідеального картопляного пюре. Просто дотримуйтесь інструкції і все обов'язково вийде.
- Для початку відваріть картоплю в підсоленій воді і зовсім трохи остудіть її. В цей час підігрійте молоко і вершкове масло. Пропорції продуктів вибирайте на свій смак: хтось любить побільше молока, комусь подобається поменше.
- Важливий момент: спочатку необхідно домогтися потрібної консистенції картоплі, а лише потім доводити смак пюре «до розуму».
- Найпоширеніший помічник у приготуванні картопляного пюре, звичайно, звичайний товкачик. Але сьогодні його відкладіть в сторону, оскільки з його допомогою, звичайно, пюре вийде, але щоб домогтися ідеальної консистенції, доведеться витратити досить багато часу. Куди менш енерговитратний спосіб – використовувати звичайне дрібне сито.
- Через нього просто перетираємо відварену картоплю в підготовлену ємність, а потім додаємо до нього підігріте молоко і масло.
- Ретельно перемішуємо інгредієнти, солимо і перчимо до смаку. Повітряне картопляне пюре ідеальної консистенції і без грудочок готове.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чому люди стають залежні від горілки, і чи всі можуть вилікуватися?
17 Листопада 2025
Як контролювати свій тиск, щоб не було інсульту?
5 Серпня 2025
Ботулізм: чому звичні продукти раптом стають отруйними?
25 Липня 2025
Як спека впливає на наші серце й судини
9 Липня 2025
«Тільки поїм – зразу печія і гірка відрижка. Чому?»
3 Червня 2025
Які стелі найкращі для квартири
20 Травня 2025
Реклама







