Відомий кухар розкрив секрет ідеального пюре: рецепт
Відомий кухар з Австралії Роб Ніксон розкрив користувачам мережі професійний лайфхак. Роб розповів про оригінальний спосіб приготування ідеального картопляного пюре «як в ресторані».
Причому, кухар використовує «секретний інгредієнт», який робить пюре набагато смачнішим, ніж зазвичай.
Отже, почати потрібно з того, що поставити на вогонь каструлю з солоною водою. Поки вода закипає, слід почистити картоплю, але очистки не викидати. Вони знадобляться пізніше.
Потім слід розрізати картоплини на дві частини і варити близько 15 хвилин. Потім злити воду, розім'яти пресом картоплю, додати сіль, вершкове масло і білий перець.
На цьому етапі знадобиться особливий інгредієнт – молоко. Кухар рекомендує налити молоко в каструлю і покласти туди картопляні очистки, що залишилися, а потім поставити на плиту.
За його словами, за пару хвилин на плиті молоко просочиться картопляним смаком. Наступний крок – відфільтрувати молоко, залити його в пюре і перемішати. Це зробить пюре особливо смачним і ароматним.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.