Поради

Критичні помилки при варінні пюре: пояснення шеф-кухаря

Критичні помилки при варінні пюре: пояснення шеф-кухаря

Британський шеф-кухар Маркус Ворінг назвав критичні помилки при приготуванні картопляного пюре.

Про це повідомляє Birmingham Live.

  • Перша помилка, за словами експерта, - нарізування картоплі на різні за розміром шматки. Ворінг підкреслив, що однаковий розмір шматочків має вирішальне значення, оскільки в протилежному випадку існує ризик переварити більш дрібні шматочки. Через це страва вийде водянистою і несмачною.
  • Інша поширена помилка - варіння картоплі на занадто сильному вогні. За словами шеф-кухаря, варити шматочки потрібно в підсоленій воді на невеликому вогні.

Якщо ігнорувати цю пораду, ззовні пюре буде переварено ще до того, як буде готова «середина», що негативно відіб'ється на консистенції страви.

  • Після закінчення варіння необхідно злити воду з каструлі і дати пюре «відпочити» протягом п'яти хвилин. Ворінг також зазначив, що в страву можна додати вершкове масло, сир і зелень за смаком.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кухня, страви, Поради
В тему

Останні матеріали