Поради

Як очиститися з допомогою солі

Як очиститися з допомогою солі

Сіль вважається незвичайною речовиною з давніх часів. У Китаї замість грошей розплачувалися соляними коржами, в Римі сіль символізувала благополуччя і здоров'я, а на Русі без хліба і солі не можна було зустріти гостей.

Зараз багато магів і екстрасенсів запевняють, що сіль може бути магічною речовиною, якщо її правильно використовувати. Це відбувається тому, що вона вбирає в себе силу Землі, а люди використовують її в первозданному вигляді без переробки. Існує маса ритуалів, за допомогою яких можна очистити себе від негативної енергетики, яка накопичується протягом довгих років.

Витоптування

Для цього ритуалу вам буде потрібна велика миска, в яку ви зможете встати двома ногами, і упаковка солі. Такий ритуал потрібно проводити 21 день поспіль і починати на спадаючий Місяць або в затемнення. Вам необхідно усамітнитися і висипати сіль у велику миску, а потім стати в неї ногами і почати витоптувати негатив. Можна робити це тихо, а можна кричати і вихлюпувати всю негативну енергію. Ви можете танцювати або здійснювати будь-які рухи не тільки ногами, а й руками і головою.

Після того, як ви відчуєте, що вам стало легше, струсіть з ніг сіль, що залишилася, і вилийте її в унітаз або закопайте в землю.

Душ з сіллю

Візьміть 5-6 ложок солі і змішайте її з вашим гелем для душу. Перед тим, як зберетеся приймати душ, натріть себе отриманим засобом. Важливо терти не сильно, а так, щоб вам було комфортно. Після того, як ви це зробили, йдіть під душ і попросіть у води забрати весь ваш негатив. Цей ритуал потрібно проводити 9 днів поспіль раз в три місяці.

Сіль у ліжку

Якщо у вас напружена робота, ви погано спите і часто переживаєте стрес, вам допоможе сіль, поставлена біля ліжка. Важливо насипати її в посуд з натуральних матеріалів, наприклад, з глини. Поставте її поряд зі своїм ліжком на тумбочку або підлогу, але головне - розташуйте її так, щоб вона не розсипалася. Такий спосіб допомагає забрати весь негатив, який вас турбує. Через деякий час ви побачите, що сіль потемніє, і тоді її потрібно буде поміняти. Найкраще насипати нову щоранку, але, якщо такої можливості немає - міняйте сіль у міру потемніння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, Здоров'я
В тему

Останні матеріали