Поради

Колір білизни розкриє всі секрети вашого характеру

Колір білизни розкриє всі секрети вашого характеру

Колір спідньої білизни може розкрити деякі таємниці своєї господині, якщо, звичайно, знати приховану символіку відтінків.

Почнемо з класичних кольорів - білого, чорного і червоного.

Білий

З одного боку, біла білизна говорить про впевненість в собі – жінка не бажає відволікати увагу чоловіки від свого тіла яскравими відтінками. З іншого боку, білий підкреслює скромність, невинність і навіть неприступність - жінка поступається ініціативою партнеру і очікує, що він підкорить її і розтопить лід.

Чорний

Класичний вибір фатальної спокусниці. Любительки чорного обожнюють експерименти в ліжку, вони не приховують своєї досвідченості і готові до ризику. Раніше чорну білизну часто одягали куртизанки.

Червоний

Всі відтінки червоного воліють темпераментні жінки з бурхливою уявою, справжні мисливиці за відчуттями. Червоний колір наполегливо запрошує партнера до любовної гри і за всіма опитуваннями лідирує в списку чоловічих уподобань. Любительки червоної білизни вважають себе справжніми королевами в будь-якій ситуації.

Блакитний або рожевий

Зазвичай таку білизну найчастіше вибирають романтичні і мрійливі дівчата. Вони живуть у світі мрій, дуже ніжні і довірливі. Зрілі жінки вибирають цей колір, якщо нудьгують за свіжістю відчуттів і хочуть освіжити почуття у відносинах з постійним партнером.

Синій

Рідкісний вибір, який говорить про замкнутість, меланхолію і таємничість власниці білизни. У таких жінок багато секретів і внутрішніх правил, яким вони слідують. Любительки синьої білизни дозволяють виявити чоловікові ініціативу, проте здатні його здивувати при ближчому знайомстві.

Фіолетовий

Компроміс червоного і синього, ліловий колір і всього відтінки говорять про чуттєву і суперечливу натуру. Такі жінки часто одержимі протилежними бажаннями. Але в кожному з них вони йдуть до кінця. Любительки фіолетової нижньої білизни - витончені спокусниці, які приховують вибуховий темперамент за удаваною неприступністю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, жінки, психологія
В тему